algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Podem insisteix en la dimissió de Barceló, que compta amb el suport de MÉS i d'Armengol

132252

MÉS per Menorca ja és fora del Govern. MÉS per Mallorca reafirma el seu suport a Biel Barceló i defensa que ja ha purgat prou responsabilitats amb la dimissió de Ruth Mateu. Podem insisteix en demanar la dimissió del vicepresident del Govern. I Francina Armengol, davant aquesta nova crisi, es mostra que preocupada en tant que presidenta del Govern i, al mateix temps li costa pena dissimular la seva satisfacció com a secretària general del PSIB.

Aquest mateix dilluns, la portaveu parlamentària de Podem, Laura Camargo, ha dit que els acords pel Canvi, «es podrien conservar molt millor» amb la dimissió del vicepresident del Govern, Biel Barceló.
Camargo ha negat que hi hagi un ultimàtum i ha avançat que en la reunió setmanal del Consell de Coordinació de Podem que té lloc aquest dilluns vespre, es plantejaran i valoraran «els diferents escenaris» després que Barceló hagi dit que «no pensa dimitir» i que té el «suport» de la presidenta del Govern, Francina Armengol.

Aquests escenaris van, segons ha avançat la representant de Podem «des d'augmentar el nivell d'exigència dins dels 'Acords pel Canvi', abandonar-los, cosa que hauria de passar per Assemblea Ciutadana o continuar en una situació com l'actual i, després d'això, veure què passos donar». «No podem prendre una decisió unilateral perquè les bases han d'expressar-se», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bla, bla, bla,..., fa mes de 6 anys

Bla,bla,bla,...

Valoració:0menosmas
Per t, fa mes de 6 anys

dimissió de tots els incompetents col.locats amb els acords pel canvi:els regidors podemites de palma,els primers.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente