algo de nubes
  • Màx: 14.01°
  • Mín: 7.77°
14°

Company nomena Margalida Prohens com a vicepresidenta executiva del PP

131940

El president del PP, Biel Company, ha nomenat aquest dijous, durant el Comitè Executiu del partit, Margalida Prohens com a vicepresidenta executiva del PP autonòmic i Antoni Mulet com a coordinador general.

A més, s'ha aprovat el nomenament d'Antoni Fuster com a secretari general i el de Llorenç Galmés com a vicepresident executiu de comunicació i portaveu.

Igualment, ha explicat que treballen «per anar consumant la integració amb persones de l'altra candidatura», la de José Ramón Bauzá. «Totes les persones que vulguin sumar són totalment vàlides per fer projecte», ha afegit.

«Volíem un organigrama de participació i que no fos vertical sinó molt més horitzontal», ha detallat Company en finalitzar la trobada.

A més, el president del PP a Balears ha assenyalat que «l'única cosa que se'ls ha demanat és que qui ocupi el càrrec tengui disponibilitat de fer-ho bé».

Aquests han estat els quatre primers noms proposats per Company per a la primera línia d'un organigrama «que s'anirà completant en els propers dies» i en el qual es crearà una vicepresidència executiva de relacions internes.

Després del Comitè Executiu, s'ha celebrat la Junta Insular de Mallorca, que ha aprovat per unanimitat la convocatòria del Congrés insular el proper dia 27 de maig, així com el reglament del mateix.

El Congrés, que se celebrarà al Museu del Calçat i la Pell d'Inca, tendrà caràcter assembleari i el termini per a la presentació de candidatures serà del 18 al 25 d'abril.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quinapeça, fa mes de 7 anys

El dia que aquesta dona se mossegui la llengua, no crec que la puguin salvar de morir enverinada amb el seu propu verí.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente