algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.66°
16°

Gran festa d’aniversari d’Iniciativa Verds

Imatge de família de l'acte del 25è aniversari d'Iniciativa Verds celebrat dissabte al Teatre Mar i Terra. | IniciativaVerds/Twitter

Festa, lluita i compromís ecologista. Aquests valors són els que es van viure i reivindicar dissabte a vespre en la festa de celebració del 25è aniversari d’Iniciativa Verds. L’acte, celebrat al Teatre Mar i Terra, va comptar amb la participació de centenar d’afiliats i simpatitzants de la formació verda.

David Abril, Neus Truyol, Biel Frontera o Mireia Molla, van fer alguns dels parlaments que es van poder escoltar durant la trobada, en la qual es va repassar la trajectòria d'aquest primer quart de segle de vida. A més, tots van coincidir d’alguna manera en els reptes de futur que s’ha proposat l’entitat ecologista: decreixement, més energies renovables, protegir el territori, més drets socials i laborals.

A la festa també hi van participar representants d’organitzacions ecologistes d’altres territoris, EQUO, ICV, IdPV/Compromís, IniciativaVerds de Menorca, amb les quals IniciativaVerds comparteix projectes de l’ecosocialisme en els àmbits estatals i europeus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.