muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

ER encoratja les institucions a posicionar-se de forma clara i contundent contra la negativa de l'Estat als vols entre illes

130992

Esquerra Republicana ha apel·lat aquest divendres a la «unitat d'acció» davant la negativa de Madrid a la iniciativa parlamentària que pretenia facilitar el transport aeri entre les illes.

En un comunicat, la formació lamenta el veto del PP i Ciudadanos a la iniciativa legislativa del Parlament que proposava una tarifa màxima de 30 euros per a tots els vols entre les illes, «una necessitat imperativa, bàsica, per als ciutadans de les Balears i les Pitiüses», recalquen.

«Els avions i els vaixells, a les Illes, són el fil conductor de la gent. No obstant això, contra tota lògica, la proposta balear, aprovada per tots, es tramita i aprova a les institucions autonòmiques però quan arriba a Madrid, ni tan sols ens deixen parlar-ne», han censurat des de la formació.

Aquest divendres tots els partits de les Balears i les Pitiüses «es reuniran per decidir què han de fer», han recordat. Davant d'aquesta convocatòria, Esquerra Republicana anima tots els diputats, conseller, regidors, de totes les institucions autonòmiques i municipals, «sigui quin sigui el seu partit polític, a posicionar-se de forma unànime, clara i contundent contra la negativa d'Espanya a reconèixer el problema que patim els ciutadans de les Illes».

«Davant fets com aquest, cal saber superar els posicionaments de partit i tenir l'alçada de mires suficient per fer un bloc comú en defensa de la ciutadania», ha postil·lat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 7 anys

Tinguent en compte que a Pollença el regidor de policia local és d'esquerra i no va ser capaç de llevar un policia conegut per maltractament , la contundència de alguns membres d'esquerra queda prou en entredit.

Valoració:-4menosmas
Per malloquin, fa mes de 7 anys

Pancatalanismo = fascismo

Valoració:0menosmas
Per yuan, fa mes de 7 anys

7413

Valoració:0menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

S'ha de sortir d'Espanya, com mes aviat millor.

Valoració:19menosmas
Per Oriol junteras, fa mes de 7 anys

Dice el periódico que “la cantidad de dinero procedente del Fondo Social Europeo que se perdería por no haberse ejecutado cuando tocaban las acciones del plan de garantía juvenil puede oscilar entre los 33 y los 42 millones de euros de los 75 que se habían planificado para gastar en ese periodo, según reconoce la ‘consellera’ de Treball, Dolors Bassa”.

Pero no se olvide: no tiene nada que ver que todas las energías de la Generalitat estén puestas en el prusés, así que es culpadespanya, és clar.

Dolça i matrencada Catalunya…


Y el Sr Mas sin aclarar el origen del dinero depositado en el paraíso.....no en la nueva Cataluña, sino en el paraíso fiscal. .Je...je

Valoració:0menosmas
Per Nonamed, fa mes de 7 anys

No em puc creure que ER demani unitat d'acció sense fer crítica a MÉS.

Valoració:-15menosmas
Per Tots plegats, fa mes de 7 anys

Les institucions i la societat, som els que hem de posicionar-nos. Ja és hora de que tots sutiguem al carrer per exigir el Gobierno de España que ens doni el que ens mereixen, ja que junt amb València i Catalunya, mantenim a tota d'Espanya però no ens tornen ni les gràcies

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente