algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

[VÍDEO] Sellarès: «L'Estat està infiltrat dins els Mossos d'Esquadra»

El creador del cos de policia de Catalunya diu:«Hi ha sectors dels serveis d’informació dels Mossos que tenen una mania persecutòria amb la CUP»

«Hi ha sectors dels serveis d’informació dels Mossos que tenen una mania persecutòria amb la CUP», així de contundet s'ha mostrat aquest dijous Miquel Sellarès, fundador del cos de Mossos d'Esquadra i especialista en afers policials en la seva intervenció al programa 'Els Matins de TV3'.

Sellarès també va afirmar que cal mantenir la màxima lleialtat cap al president de Catalunya i cap al conseller d'Interior, però va retreure a aquest que «no ha estat capaç de fer net» i qual la conductora li va demanar «net de què?» Sellarès explicà «Els cos de Mossos d'Esquadra està isúpernfiltrat. L'estat s'ha infiltrat al mossos d'Esquadra i això ho sap tothom».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Goriet, fa mes de 7 anys

Tòfol, què te passa???

Valoració:0menosmas
Per NPI (Ni Punyetera Idea), fa mes de 7 anys

Un servei o una competència TRANSFERITS, són els que abans eren de l'administració de l'Estat i llavors els he assumit un govern autonòmic, o també que eren d'una autonomia i han passat a un govern local. I el fet de que estiguin TRANSFERITS, no vol dir que no siguin de la administració que els ha rebut sinó precisament tot el contrari. Segurament, Segur, cusn dius que estan transferits, tedrvies s referir a una hippotètica cessió de servei o a una comanda de gestió, encara que tampoc és el cas del cos de les policies autonòmics, que són de la Generalitat des-del seu naixement.
Si llegíssiu els articles, abans d'entrar pegant garrotades, vos estalviariueu moltes mostrades de peus.

Valoració:2menosmas
Per slort, fa mes de 7 anys

La cosa que molesta més els que escriuen en foraster en aquest fòrum, com a "trolls" que són, no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, allò que podem fer és no respondre'ls, deixar-los la puntuació en blanc i, molt millor encara, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no fa efecte.

Valoració:6menosmas
Per segur, fa mes de 7 anys

Puede que yo sea un mussol, pero tú no eres más que un cipayo, un colaboracionista, un llepaculs des teus amos catalans. Segueix aixi. Va be.

En caso de otra invasión, tu te pondrías al lado de los invasores. Segur.

Valoració:0menosmas
Per Tià, fa mes de 7 anys


També, segons tu, mussol, devien esser "invasores del Norte" els castellans vells respecte a Castella la Nova, Extremadura, Andalusia i les Canàries. I no en parlem d'Amèrica, que deixaren baldada per a sempre.

Valoració:8menosmas
Per Ara ja desbarres, fa mes de 7 anys

Pels mallorquins tot és poc. Pels feixistes pancastellanistes, que s'auto-anomenen "patriotes mallirquins o balears" però que tan sols s'inventen 'mentides, per tal de cremar les nostres arrels, i fer-nos únicament espanyols sotmesos a la "Espany forastera", ni aigua.

Valoració:13menosmas
Per segur, fa mes de 7 anys

Puede que los pague la Generalitat, pero con el dinero que recibe del Gobierno de la Nación. No siguis cap de fava. Intenta ayudar a los mallorquines y deja a los invasores del norte, que solitos ya se saben defender.

Valoració:0menosmas
Per La prova del 9, fa mes de 7 anys

Si posai al cercador "UGT 2013 devolució extra amb interessos Generalitat Mossos d'Esquadra" vos sortirà la notícia de que els mossos van lograr que la Generalitat els tornàs la paga extra de Nadal, suprimida a tots els funcionaris, i amb interessos. I és una notícia publucada a la web del sindicat UGT, que pel tema que ens ocupa, té més credibilitat que una associació d'ultra de dretes i de franquistes nostàlgics i enemics de les autonomies.

Valoració:8menosmas
Per Ès intoxicació i res mès, fa mes de 7 anys

A internet hi ha penjat un article, que diu que la administració de l'estat espanyol, paga les nòmines dels Mossos d'Esquadra, però només és intoxicació sense cap altra finalitat, que la de deixar malament els catalans i tractar-los de mantenguts dels "sufridors messetaris".
Els mossos, depenen de la Conselleria d'Interior de la Generalitat de Catalunya, que és qui els paga de veritat el sou i la seguretat social.
Sabeu que en diuen de mentides, els fatxes a ultrança amb poques feines!
Si llegim bé la llei veim que no posa res de tot el que intenten escampar i que no tener la cap sentit.

Valoració:8menosmas
Per Ara ja t'has passat!, fa mes de 7 anys

Als mossos els paga la Generalitat. No t'inventis coses, tanmateix no serveix per a res..

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente