nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Errejón: «Els Països Catalans són una unitat lingüística i cultural»

19542

La periodista Àngels Barceló i el responsable de la Secretaria Política de Podemos, Íñigo Errejón, varen ser els protagonistes del capítol de la sèrie d'entrevistes a TV3, 'Fora de Sèrie'.

Cada setmana, els dijous, TV3 ofereix un nou capítol en el qual un periodista famós entrevista el personatge que escull. Aquest dijous, TV3 oferí l'entrevista entre Àngels Barceló i Íñigo Errejón.

El polític madrileny, que parlà durant tota l'entrevista en català, va explicar la seva estada a Girona i el perquè del fet que parlar català fa que entengui més bé la idiosincràsia de Catalunya i el fet que Espanya sigui un estat plurinacional. També va declarar que entén els independentistes catalans. Quan Àngels Barceló li demanà pels Països Catalans, Errejón respongué: «Els Països catalans són una unitat cultural i lingüística» i afegí «seran una unitat política si així ho decideixen els seus ciutadans» i insistí que «és innegable que són una unitat lingüística i cultural i si són o no una unitat política hauria de deprendre exclusivament de la seva gent».

Íñigo Errejón repassà durant l'entrevista aspectes més íntims com la relació amb els seus pares o la càrrega que li significa ser un personatge públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 8
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 7 anys

Si ... els països catalans son una realitat ... pero una realitat imposada pels polítics adoctrinats que no representen a les balears. Però tranquils, que seguint els passos dels catalans, prest serà una realitat asumida per sa guarda de ovelles que se està insinistrant a ses escoles els nostres fills.

Valoració:-1menosmas
Per No entenem es foraster, fa mes de 7 anys

No contesteu ni valoreu cap escrit en foraster. En aquest fòrum, no entenem aquest xerrar invasor imposat a Mallorca.
SOM MALLORQUINS! MAI ESPANYOLS!
VISCA MALLORCA INDEPENDENT!

Valoració:2menosmas
Per Miquel, fa mes de 7 anys

un poquet de polemica

i no es discriminatiu tots el cartells que hi ha a molts d'establiments en els WC ?

Valoració:0menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

Mostren que es paisos catalans son una realitat i es trollet feixista aquest amb transtorn de personalitat multiple va fora corda !!
Per molts de comentaris que facis, no canviaras sa realitat ni tendras mes rao. A Balears, en es Principat, a Valencia i a altres bandes seran lo que vulguin ser. No lo que vulguis tu que siguin.
De fet lo unic que mos demostres es que entens perfectament es catala, com es sa teva obligacio per ajudar a garantir es dret de tots es altres a poder-lo emprar. Ets tu es que mos demostra que estas ben integrat dins sa cultura catalana, quan vens a fer veure que sa cultura catalana no existeix.
Espenya l'ha cagada un altre pic volguent imposar lo que no ha estat capac d'imposar en 4 segles, i ara tendra sa consequencia mes natural. Sa mateixa consequencia que va tenir quan va voler xuclar sa sang de tants i tants paisos d'ultramar: bye bye :-)

Valoració:3menosmas
Per Això ja és ridícul!, fa mes de 7 anys

Penjant aquesta llençol foraster, que llôgicament no he llegit ni penso fer-ho, quan hi hab multitud de digitals en Castellà , l' únic que demostres, és que no ets cap altra cosa que una invassor, un dictador, un feixista i una persona dolenta que també té problemes psicolôgics.
Ningú normal i civilitzat, que sent un respecte per la democràcia, seria capaç d'atrevir-se a molestar d'aquesta manera tan selvatge i ferotge, a unes persones pacífiques que no molesten a ningú.
I continuo pensant que si a aquest digital, no li importa que cada dia, vengui algú aquí a ofendre, tampoc hauria de tenir dret a ser subvencionat. Perquè això no és difondre el Català, això és humil.lïar-lo.

Valoració:1menosmas
Per Siurell blanc, fa mes de 7 anys

En reconstruir la Mallorca independent, reconstruirem la nostra llengua, que els tres segles de colonialisme espanyol han fet que la tenguem cada vegada més degradada, plena d'incorrecions i empobrida. Es vocabulari tradicional s'ha anat perdeguent progressivament i ha estat substituït per mils de forasterades, culpa del sector espanyolista de Balears i gran part de la classe política que s'ha despreocupat de protegir, normalitzar i dignificar l'autència llengua pròpia de els Barlears, la catalana, tal com reconeix Actualitzarem una obra tan completa com és el diccionari CATALÀ-VALENCIÀ-BALEAR que el genocidi lingüística patit es darrers tres-cents anys fa perillar.
Visca Mossèn Alcover!
PD. Ja podeu posar tots els missatges que vulgueu en contra rèplica .. que ja sabem que estan enverinats i molt manipulats, sou uns doctors cum laude amb això
Llum i claredat lladres culturals espanyolistes.

Valoració:3menosmas
Per Siurell groc, fa mes de 7 anys

Es compte enrere de s'espanyolisme a ses Balears est'a molt avançat. Quan fan manifestacions gonelless sempre son es mateixos en trenta Anys .. quatre replegats forasters, quatre moixos renegats.
Mallorquins i Balears sempre..! De s'espanya forastera nisomiant , aixô es un invent politicament molt intencionat.
Espanyolisme d'una puta vegada Arruix .. fora de sa nostra Terra ..barco de requilla!

Valoració:1menosmas
Per ARRUIX FORASTERUM, fa mes de 7 anys

Som Balears, Som Mallorquins.. mai castellans. Mai d'aquest invent politicament molt intencionat de s'espanya tota castellanitzada ( millor si li deis Castizpaña )

Valoració:1menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 7 anys

Està clar en salvador, en yuan i en Copy Paste son una sola persona, el problema es que entre tots tres pareix que no els hi quedan gaire bneurones bones. Torna a la càrrega un poc mes abaix del seu darrer comentari. Pobra buboteta.

Valoració:3menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 7 anys

I per cert lo divertit es que va posar exactament el mateix texte amb un altre dels nicks que utilitza, no se si era el de yuan o el de Salvador. Son patétics fins i tot per aixó. Fa falta estar molt trabucat per fer aquests paperots. Jajajajajajajajaja

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 8
Siguiente