algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Vidal col·laborarà amb Andrea Levy en la ponència d'educació que presentarà al congrés del PP

Vidal col·laborarà amb Andrea Levy en la ponència d'educació que pronunciarà en el congrés del PP. | Arxiu

La sotssecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, ja ha començat a treballar en la ponència sobre educació, innovació i cultura que coordinarà al XVIII Congrés Nacional que el PP celebrarà del 10 al 12 de febrer i en la qual comptarà amb l'ajuda del Departament que dirigeix el ministre d'Educació, Cultura i Esport, Iñigo Méndez de Vigo, i del nou titular d'Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal, i en la qual col·laborarà també el president del PP a Castella i Lleó, Juan Vicente Herrera.

Levy ha assenyalat que la seva ponència està «adherida a un dels reptes d'aquesta legislatura» com és l'educació i ha afegit que el PP va a seguir molt d'a prop les negociacions amb els partits per al nou pacte educatiu que ha iniciat el ministre Méndez de Vigo, amb l'objectiu de treballar «en paral·lel». Igualment, ha indicat que en els temes relatius a l'agenda digital i la innovació «compartirà enfocaments» amb el ministre Nadal.

En les tasques de redacció de la ponència li ajudaran el president del PP a Balears, Miquel Vidal, el president de Castella i Lleó, Juan Vicente Herrera, el president de PP de Canàries, Asier Antona. En les properes setmanes, quan tinguin llest el primer esborrany, Levy té intenció és intercanviar impressions amb la Comissió d'Estudi d'Educació del partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep, fa mes de 7 anys

Esta molt preparat. La seva trajectòria professional l'avala.

Valoració:0menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 7 anys

Si que ens estimau poc. Amb aquestes lluminàries no arribarem molt enfora.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente