nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El Consell Nacional del PSC decideix gairebé per unanimitat votar contra Rajoy

El Consell Nacional del PSC ha ratificat aquest dimarts la decisió de l'executiva del partit de votar 'no' a la investidura de Mariano Rajoy (PP) amb 241 vots a favor i 1 abstenció, i ha demanat mantenir la relació amb el PSOE malgrat que la seva decisió suposa rompre la disciplina de vot.

El Comitè Executiu del partit s'ha reunit aquest dimarts horabaixa i ha redactat una resolució per instar als set diputats del PSC al Congrés espanyol a votar contra Rajoy en el ple d'investidura que comença aquest dimecres.
Posteriorment, la direcció ha sotmès aquesta resolució a votació dels membres del Consell Nacional del PSC, màxim òrgan entre congressos, i els membres d'aquest s'han posicionat a favor i han ratificat la ruptura de vot amb el PSOE al Congrés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per fora, fa mes de 7 anys

Hace años que el PSOE se debió de haber presentado con sus siglas y no con las de estos que son separatistas y anti españoles.

Valoració:0menosmas
Per Ridícul, fa mes de 7 anys

Quin ridícul, ahir Iceta, el batle de Lleida, José Zaragoza i companyia demanaven clemència a Madrid perquè no els fotin fora. I a damunt Nacís Serra imputat per fer, presumptament, magarrufes dins la banca catalana. Francina, si vos queda un poc de vergonya, plegau del PSOE i ja que hi sou, feu-vos de Podemos, aquests que ara diuen que faran la revolució que tanmateix no faran perquè els obligaran a fer-se socialdemòcrates. Quina comèdia tot plegat!

Valoració:6menosmas
Per M, fa mes de 7 anys

Ben fet. Si els expulsen, tanmateix els que quedaran fora de joc, seran els que han fet la jugada de donar el govern al PP, no els que s'han mantingut ferms en las sedes idees.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente