muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

JSIB: «La recuperació del Consell de la Joventut és una bona notícia pels joves de Balears»

El Govern presidit per Francina Armengol ha aprovat el decret pel qual es recupera el Consell de la Joventut. | Arxiu

El Govern presidit per Francina Armengol ha aprovat el decret pel qual es recupera el Consell de la Joventut, màxim òrgan de participació de la joventut en el desenvolupament social, polític, econòmic i cultural de les Illes Balears, després de ser eliminat durant la passada legislatura pel Partit Popular de José Ramón Bauzá.

En aquest sentit, el secretari general de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears, Marc López, ha considerat aquesta setmana  que l'aprovació del decret «és una bona notícia per la joventut de les Illes Balears» i agraeix al Govern «el compliment d'un dels compromisos dels Acords pel Canvi que permetrà la recuperació del principal òrgan de participació juvenil que mai hauria d'haver estat suprimit pel govern de l'expresident Bauzà».

El secretari general de JSIB ha recordat que «l'únic motiu del tancament del CJIB fou la persecució ideològica del Partit Popular en un context d'autoritarisme i d'intentar silenciar a la ciutadania de la nostra comunitat».

El nou Consell de la Joventut, tal com han explicat els socialistes, serà un òrgan col·legiat de representació i de consulta en el desenvolupament de les polítiques en matèria de joventut, amb autonomia i independència. El CJIB representa a la joventut davant les administracions públiques, reuneix a les entitats juvenils de les Illes Balears, fomenta l'associacionisme entre els i les joves, eleva propostes d'actuació al Govern i representa a Balears dins del Consell de la Joventut d'Espanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Yuan, fa mes de 7 anys

Que bien! Que no sea por falta de cargos que no hay bastantes cadires para tantos amiguetes..

Valoració:0menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 7 anys

LA GENERALITAT TENDRÍA QUE PAGAR UNA INDEMNIZACIÓN POR PROHIBIR LOS TOROS EN CATALUÑA.

Valoració:0menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 7 anys

Pero si son todos puretas y que pintas, me huele mal

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente