muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Iglesias: «Francina Armengol té una posició molt valenta»

El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, ha assegurat aquest dijous que la presidenta del Govern i secretària general del PSIB, Francina Armengol, té una «posició molt valenta» en insistir en el 'no' a Mariano Rajoy.

A més, Iglesias ha assegurat que el pacte que va permetre la investidura de la socialista a les Illes «funciona bé». No obstant això, ha avançat que si finalment el PSOE facilita un govern de Rajoy el seu partit apostarà per «introduir garanties» en els acords de govern que tenen amb els socialistes per assegurar que allò signat es respecta.

Després d'haver afirmat, la setmana passada, que Podemos prendria nota als territoris si el PSOE permetia governar al PP, Iglesias ha dit aquest dijous que, si governa el PP, els programes de govern de Podemos i els socialistes en comunitats i ajuntaments seran «menys viables», així que introduiran «garanties» perquè el que volen és «cuidar-los».
En tot cas, ha insistit que les decisions les prendrà la direcció de Podemos a cada territori, en funció de com es compleixin els acords.
«És una decisió de cada territori i a mi em semblarà bé sempre que els acords es respectin, si arribam a un acord per fer polítiques progressistes és bo blindar-ho i protegir-ho», ha declarat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Guiem, fa mes de 7 anys

Lo que esta clar es que si ella va a sa abstenció, en Jarabo li estrenyerà ses corretges, i la pot defenestrar o despenyar de sa politica

Valoració:0menosmas
Per Macià, fa mes de 7 anys

Bono, al manco hem de reconeixer que a part de fer reverències i capades, al dia de la "hispanitat" va fer servir el viatge per demostrar que els socialistes d´aquí, com els del PSC a Catalunya no volen un govern del PP

Valoració:0menosmas
Per T, fa mes de 7 anys

Sin Pablo,na Francina valenta,i voltros un poc sobrats.

Valoració:0menosmas
Per Més que molts, fa mes de 7 anys

Més valenta que els miserables, que entren per aquí a insultar, perquè no ha de donar les seves dades personals, si que ho és.

Valoració:2menosmas
Per segur, fa mes de 7 anys

Molt valenta, no. Te por de perdre sa cadira. I es sobre cada mes.

Valoració:2menosmas
Per Idò, fa mes de 7 anys

El mateix va dir de Sanchez i mirau a on és ara! Quan el que vol acabar amb el teu partit és capaç d'alabar-te, comença a correr!

Valoració:-1menosmas
Per ciudadano, fa mes de 7 anys

La actual presidenta del ejecutivo balear (que quiere ahora el no a la abstención), logró seguir al frente del Consell de Mallorca con el apoyo del PP tras quedarse en minoria en febrero del 2010.

Valoració:0menosmas
Per Joan, fa mes de 7 anys

Anda con la podemita laica-atea-progre, que nos ha salido catolica-apostolica-romana, y encima aprovechando la coyuntura para hacer turismo.

Valoració:0menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 7 anys

LA PRESIDENTA DEL PARLAMENT ALARGÓ SU VIAJE A ROMA PARA CANONIZAR A RAMÓN LLULL.

Valoració:-2menosmas
Per Joan, fa mes de 7 anys

Y de que le servirá esa posición, más que para ir a la OPOSICION.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente