nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

El Congrés de Diputats vota a favor de paralitzar la LOMQE

El Ple del Congrés ha aprovat aquest dimarts una proposició no de llei que insta el Govern a paralitzar la implantació de la LOMQE i retirar les revàlides d'ESO i Batxillerat. La iniciativa, impulsada per l'antiga Convergència i consensuada amb PSOE, Units Podem, PNB i part del Grup Mixt, només ha rebut el vot en contra del PP, mentre que Ciudadanos ha decidit abstenir-se.

Durant la seva intervenció al debat, al qual no hi ha assistit el ministre d'Educació i diputat, Iñigo Méndez de Vigo, la defensora d'aquesta proposta, la independentista Míriam Nogueras, ha defensat la paralització de la norma educativa i la cerca d'una llei que es basi en el «consens i la perdurabilitat». En aquest sentit, la diputada de CDC ha demanat als membres de la Càmbra que no deixin que «quatre anys de legislatura siguin el seu horitzó» i que considerin l'educació com «una inversió i no com una despesa».

La portaveu d'Educació del PP al Congrés, Sandra Moneo, ha replicat que el seu partit no pot donar suport a la iniciativa perquè «no cerca un pacte educatiu» sinó que està basada en «interessos partidistes». A més, ha defensat que en la seva formació no hi ha «por als canvis» sinó «preocupació per la precipitació» a l'hora de prendre decisions que puguin implicar «conseqüències nefastes» en el sistema educatiu

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per fort, fa mes de 7 anys

Sa dictadura PPera està en tot arreu. Per sentit comú anam a erradicar-la.

Valoració:1menosmas
Per Francesca, fa mes de 7 anys

Vet aquí un exemple de política en positiu, que no s'ha pogut exercir en el tema de formar govern a Espanya perquè els dos partits estatals que tenen més representació es NEGUEN a pactar una cosa tan democràtica com un referèndum.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente