algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

La 'Pepito Grillo' del PP Ana Maria Aguiló castigada els propers deu anys

L'exdiputada del Partit Popular i militant de l'espanyolisme més extrem Ana Maria Aguiló, continua sumant sancions dels seus antics companys de militància. Ara suma altres cinc anys de càstig als cinc anys i deu mesos de suspensió de militància del partit que se li havien imposat anteriorment. La sanció, en aquesta ocasió, es deu a el ‘cas Pepito Grillo’ un compte de Twitter creat amb aquest pseudònim i que en el PP asseguren que era la pròpia Aguiló.

Tot va esclatar quan Aguiló va utilitzar l'aplicació mòbil Runtastic després de practicar ‘running’ durant una mica més de cinc quilòmetres. La poca perícia de l'exdiputada a l'hora de manejar la tecnòlogia la va deixar al descobert, ja que l'aplicació es va vincular al compte de twitter @Pepitog84858548, amb la seva identitat real. Així es va destapar que aquest compte, molt crític amb els actuals dirigents del PP, era, en realitat un alter ego de la diputada conservadora.

Ana María Aguiló, camuflada com a @Pepitog84838548, va emetre fortes crítiques contra companys del seu partit, com Marga Prohens, Álvaro Gijón i Andres Ferrer, i va difondre una enquesta que la situava a ella mateixa com la candidata ideal per prendre el relleu generacional al capdavant del PP de Palma.

Aquestes són algunes de les piulades de Aguiló-Pepito Grillo:

@memoriademallorca pedía expulsión @ppbalears@AnaMariaAguilo pero PP apoya a Ana y se suma manifestación@PPopular

@MargaProhens debería explicarse mejor @agijonc no salir foto, saben que pte @popularespalma está imputado,@PPopular

@PPopular problema: @AnaMariaAguilo quiere renovar formas gestión @popularespalma e implicar a todos los afiliados

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pepito grillo, fa mes de 7 anys

A parte de su poca pericia, Ana maria Aguilo visto el tiempo de runmedia es bastante lenta...

Valoració:0menosmas
Per Biel, fa mes de 7 anys

"1923: La nostra parla
La nostra parla era una societat presidida pel maonès Joan Mir i Mir, el qual havia escrit el 1917: "Per part meva, crec necessari dir-vos en primer lloc que estic del tot conforme que la nostra parla no és més que una petita variació de la llengua catalana, i em pens que tots arribarem a comprendre que som catalans, fills dels que varen prendre Menorca als moros i dels qui han anat venint d'aquelles hores ençà.

Catalans som i en bon català acabaran per escriure tots aquells que vulguin fer-ho així com toca". El desafiament no seria fàcil i sorgirien polèmiques per part d'aquells que defensaven el castellà. Però Joan Mir i Mir tenia les coses ben clares."

(Miquel Ferrà i Martorell, dBalears, 8-2-2012)

Joan Mir i Mir tenia el mateix sentiment nacional que Ramon Llull, Anselm Turmeda, Vicenç Ferrer, Ferran Valentí, Jaume Cadell, Calixt III, Marià Aguiló, Felip Curtoys i Valls, Josep Lluís Pons i Gallarza, Jeroni Rosselló, Josep Tarongí, Benvingut Oliver i Esteller, Josep Miquel Guàrdia, Ramon Picó i Campamar, Lluís Martí, Antoni Vicens Santandreu, Joan Torrandell, Nicolau Primitiu Gómez Serrano, Estanislau Aguiló, Miquel Duran, Miquel Costa i Llobera, Joan Estelrich, Eduard Martínez Ferrando, Antoni Maria Alcover, Pere Oliver i Domenge, Llorenç Riber, Miquel Ferrà, Antoni Salvà, Joan Pons i Marquès, Isidor Macabich, Francesc de B. Moll, Marià Villangómez, Gabriel Alomar, Alexandre Jaume, Francesc de S. Aguiló, Pere Ballester, Tudurí Garcia, Joan Timoner i Petrus "Menorquit", Víctor Major, Emili Gómez Nadal, Carles Salvador, Pere Capellà, Joan Fuster, Llorenç Planes, Gregori Mir, Blai Bonet, Josep Maria Llompart, Nadal Batle, Miquel Bauçà, Baltasar Porcel, Josep Guia, Joan Guasp, Miquel Barceló, Bartomeu Mestre i Sureda "Balutxo", Biel Majoral, Gonçal Castelló, Gabriel Bibiloni, Bernat Joan, Pau Cateura, Antoni Mas i Forners, Joan Lladonet, Jordi Caldentey, Maria Antònia Font, etc.


Cadascun

d'aquests

és

un

feixista

renegat,

segons

el

"Tià"

fals.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente