algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

David Abril: «Miquel Vidal ha de demanar perdó a tots els cambrers de Balears»

Abril ha dit que les declaracions de Vidal «suposen una ofensa per al conjunt de les persones treballadores que tenen un sou molt més baix que el que té qualsevol diputat balear» | @EP

El portaveu de MÉS per Mallorca en el Parlament, David Abril, ha demanat al president del Partit Popular a les Illes, Miquel Vidal, que «demani perdó a tots els cambrers de Balears per dir que ell, el pobre, cobra el mateix que qualsevol persona que treballa en el sector de la restauració».

En una roda de premsa celebrada aquest divendres després de la junta de portaveus, Abril ha dit que les declaracions de Vidal «suposen una ofensa per al conjunt de les persones treballadores que tenen un sou molt més baix que el que té qualsevol diputat balear».

Abril també ha demanat a la Presidència del Parlament que «vigili les incompatibilitats relatives a l'acumulació de sous» perquè «si Miquel Vidal està cobrant un sobresou del PP, no pot cobrar un sou complet d'aquest Parlament».

Cal recordar que, davant la publicació a diversos mitjans, del sobresou de 28.000 euros bruts anuals que cobraria Vidal de les arques de la seva formació, el president del PP balear va dir que una cambrera de pis cobra més que ell «per dedicar les 24 hores al partit».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per IB3 en català!, fa mes de 7 anys

IB3 emet, per desgràcia, una altra pel·lícula en foraster (16h, 1r d'agost de 2016).

Valoració:-1menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Els peperos son una casta de gent que se pensen ser superiors als altres mortals. Malgrat que superiors en corrupció si que ho son i d´un bon tros, també s´ha de reconèixer.

Valoració:1menosmas
Per Vaja, vaja!, fa mes de 7 anys

S'hauria d'estar al tant amb aquest senyor perquè no sigui cosa que es posi a treballar d'amagat unes hores cada dia de cambrer i dupliqui el sou que cobra. És cert que si treballa, com diu, 24 hores al dia ho tendrà mal de fer, però es veu que el sr. Vidal sap treure d'allà on no hi ha. Això és una persona exemplar!

Valoració:0menosmas
Per Slort, fa mes de 7 anys

Allò que molesta més els "trolls" (els que escriuen en foraster en aquest fòrum ho són) no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, la cosa millor que es pot fer és no respondre'ls i deixar-los la puntuació en blanc; fins i tot, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no té cap efecte.

Valoració:0menosmas
Per Xisco, fa mes de 7 anys

Me acuerdo de que ante un artículo de Xesc Bujosa sobre la homosexualidad Db decia que no había censura. Son embargo muchos artículos mios me los han censurado uno de ellos en este artículo

Valoració:0menosmas
Per Idò sí, fa mes de 7 anys

Més que demanar perdó als cambrers i dones de la neteja per les absurdes manifestacions fetes als periodistes, el que ha de fer aqueix tal Vidal és lluitar perquè el personal esmentat guanyi tant com ell, però supòs que no ho farà.

Valoració:24menosmas
Per Xesc, fa mes de 7 anys

Demostrem, a aquests que escriuen aquí en espanyol, que la llengua inútil i innecessària, dins del nostre territori lingüístic, és la forastera i no -com ells voldrien- la catalana. Col·laborem a llur adaptació al nostre país fent-los imprescindible el català; facem com si no entenguéssim la llengua dels seus comentaris.

Valoració:13menosmas
Per de asco, fa mes de 7 anys

Aquí estamos hablando de un tipo que dice disparates, no de lengua.

Me figuro a un tipo como el tal "IB3 en català", en los buenos años de la Alemania nazi. Además debes tener el culo como los monos de tanto sillón y tanta televisión.

Valoració:0menosmas
Per de asco, fa mes de 7 anys

A los camareros y a los que no lo son. Si le parece que gana poco, que se haga camarero. Y soy votante del PP, desde hace mucho tiempo. Pero hay cosas, que me dan asco. Esta es una de ellas.

¿Qué camarero o limpiadora de pisos gana seis mil y pico euros cada mes?. Además, estoy hablando de 12 meses. Los camareros se van al puta paro cuando finaliza la temporada y muchos vienen de la península con lo que ello reporta.

Valoració:2menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 7 anys

Mentrestant, IB3 també menysprea la nostra llengua emetent una altra pel·lícula en foraster (16h 38', 29-7-2016).

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente