algo de nubes
  • Màx: 19.08°
  • Mín: 9.02°
18°

Solidaritat amb Mas, Ortega i Rigau des de Mallorca

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca rebutja la judicialització del 9N

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca s'ha sumat a l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i Associació de Municipis per la Independència (AMI), en el seu rebuig a la negativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya d’arxivar la causa oberta per la consulta del 9N. Una decisió que deixa el president Artur Mas i les exconselleres Joana Ortega i Irene Rigau a un pas de seure al banc dels acusats. 

«Coincidim amb les entitats sobiranistes que la decisió del jutge Joan Manel Abril, que novament ha coincidit amb la finalització d’una campanya electoral, posa de manifest la falta d’independència del sistema judicial espanyol i evidencia que no hi ha res a fer amb un Estat que envia la democràcia i les urnes al banc dels acusats» declara l'ASM.
Els sobiranistes mallorquins expliquen que «Compartim també la petició de màxima fermesa i unitat de tots els demòcrates i l'exigència de donar compliment al mandat democràtic per la independència com a única via per combatre aquesta nova demostració de la judicialització de la política».
L'ASM expressa el seu «suport a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau, com a representants elegits a les urnes, així com a l'ANC, Òmnium i AMI, que manifesten sentir-se corresponsables de la convocatòria del 9N, feta amb criteris democràtics i cívics i resposta massivament pel poble català».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per IB3 en català!, fa mes de 7 anys

Mentrestant (16h10', 4-7-2016) i per desgràcia, IB3 emet una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:1menosmas
Per Roma no paga..., fa mes de 7 anys

Antes, el más pequeñito me daba asco y repugnancia, ahora ni eso.

Valoració:0menosmas
Per Que vagin a insultar en Rajoy que és més gros., fa mes de 7 anys

Els que escriuen aquí en Espanyol, tot per molestar i menysprear a nostra llengua, també fan una ostentació de crueltat i de saber maltractar a a gent, que segurament han après a ca- seva o a alguna sects, perquè no hi ha cap escola que ho ensenyi, per rara i estantissa que sigui.

Valoració:4menosmas
Per Xesc, fa mes de 7 anys

Demostrem, a aquests que escriuen aquí en espanyol, que la llengua inútil i innecessària, dins del nostre territori lingüístic, és la forastera i no -com ells voldrien- la catalana. Col·laborem a llur adaptació al nostre país fent-los imprescindible el català. Facem com si no entenguéssim la llengua dels seus comentaris.

Valoració:5menosmas
Per Salvador, fa mes de 7 anys

Esa solidaridad podría consistir en compartir mazmorra fría con ellos, por sedición evidente.El que da la nota es el Gran Traidor, aunque todos ellos son unos buenos pajarracos.

Valoració:0menosmas
Per Tot s´arreglarà, fa mes de 7 anys

El dia que facem defora de les nostres illes, tota aquesta xusma forastera inadaptada o gonella, també podrem partir i començar una nova vida sense polítics corruptes, lladres i maltractadors.

Valoració:7menosmas
Per slort, fa mes de 7 anys

Allò que molesta més els "trolls" (els que escriuen en foraster en aquest fòrum ho són) no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, la cosa millor que es pot fer és no respondre'ls i deixar-los la puntuació en blanc; fins i tot, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no té cap efecte.

Valoració:6menosmas
Per Pancateto, fa mes de 7 anys

Dicen que el Sr. Mas va a donar a los Mallorquines los 2,5 millones de euros que su padre tenía depositados en Suiza después de toda una vida de fraude y sinvergonzeria. Es un rumor, pero viniendo de un nacionalista seguro que se confirma..je je.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente