algo de nubes
  • Màx: 16.05°
  • Mín: 7.61°
16°

Els diputats de Podem Eivissa demanen a PP i PSOE que es posicionin sobre el repartiment dels doblers de l’ecotaxa

La diputada de Podem Marta Maicas. | Podem

Els diputats eivissencs de Podem, Aitor Morrás, Salvador Aquilera i Marta Maicas, fan una crida a tots els diputats electes a Eivissa del PP (Tania Marí, Vicent Serra, Sara Ramón, María José Ribas, Miguel Jerez) i del PSOE (Xicu Tarrés, Pilar Costa, Silvia Limones i Enric Casanova) interpel·lant-los perquè es posicionin públicament sobre el sistema de repartiment de la recaptació de l'Impost Turístic.

Els diputats eivissencs han seguit les passes dels diputats de Menorca, Montserrat Seijas i David Martínez, interpel·lant els diputats menorquins al Parlament sobre la mateixa qüestió.

Els representants de Podem tenen clar que Eivissa mereix rebre un percentatge suficient de la recaptació per compensar i pal·liar l'impacte del turisme a l'illa, «perquè només d'aquesta manera tindrà sentit el nom Impost de Turisme Sostenible», afirmen. «Aquest percentatge s'hauria de calcular sobre la base de factors objectius, com la pressió humana per habitant, l'índex d’estacionalitat, l'extensió del territori protegit, el nombre de pernoctacions i els doblers recaptats», afirmen.

En aquest sentit, la diputada Marta Maicas ha assenyalat que «seria molt trist que algú callés o se'n desmarqués, perquè això seria la demostració que les seves promeses electorals de lluitar per a la ciutadania d'Eivissa eren eslògans buits, i que la disciplina dels seus respectius partits els importa més que els drets dels seus electors eivissencs».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Perdó, no facin cas al meu comentari perquè m´he equivocat i me pensava que era sobre la Caixa de Resistència.
De totes maneres, Podem s´han tornat molt antipàtics i ja pareixen la crossa esquerra del PP. PP,

Valoració:5menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Tots els que no en tenen cap dret volen fer els comptes d´aquests doblers.
Primer s´ha de demanar si la Policia ja ho ha tornat, i si els ha tornat a la Assemblea de Docents o a un extern que també els volia.

Valoració:0menosmas
Per Lleó, fa mes de 8 anys

I Podem Mallorca no diu res? Està d'acord amb la discriminació dels mallorquins? S'estimen més rapinyar quatre vots a Eivissa? Per cert, res d'això sortia al seu programa electoral. I ara quan la llei ja és al Parlament surten amb tot això per bloquejar? Una actitud insoportable que esper tengui la seva resposta a les urnes.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente