algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Alternativa critica la manca de recursos i professors per impartir llengües estrangeres a l'Educació

12283

Alternativa ha valorat de manera positiva el decret de llengües del Govern Armengol. Tot i així ha volgut expressar la seva preocupació per la manca de recursos i de professorat format en llengües estrangeres.

El sindicat, en aquest sentit, ha assegurat que Martí March, Conseller d'Educació, i la presidenta Armengol van presentar un document «basat per una banda en un ‘consens’ poc habitual, ja que, com a mínim amb el sindicat Alternativa, no ha existit ni una sola conversa al respecte, i per l’altra en l’autonomia de centre, una de les màximes del nou equip directiu de Conselleria».

Malgrat això, segons el sindicat, consideren que el document que es presenta «és positiu en la seva base i en la seva filosofia: respectar el decret de mínims, valorarla feina dels docents que treballin en aquests tipus de projecte i aquells que organitzin viatges d’intercanvi, entre d’altres».

Ara bé, hi ha alguns punts que preocupen Alternativa:

-«Limitació de recursos: Com el text diu, els centres només podran comptar amb els recursos propis que ja tingui en el moment de començar el projecte. Això equival a donar, doncs, poc marge als centres per poder desenvolupar el projecte en termes absoluts».

-«Docents amb coneixements de llengües estrangeres: En el cas dels interins, exigirem que, com hem fet fins ara, es respecti l’ordre de la llista, per evitar d’aquesta manera que hi hagi 2 ó 3 sistemes d’ordenació».
Per últim, el sindicat, vol recordar «la importància que hi veiem en donar més valor a la nostra llengua, el català, que és i ha de ser una llengua de cohesió social i, per tant, s’haurien de recuperar aquells elements que assegurava que l’alumnat sortia de la seva etapa educativa amb un coneixement ampli».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 8 anys

Parece que para pagar según qué cosas no están retenidos... jajajaja

Valoració:-2menosmas
Per Ja mos coneixem, herbeta!, fa mes de 8 anys

Tu no en has donat cap de dobler. I som molts els que dubtam de si aquests doblers, encara estan retenguts a la Policia per mor dels que tots coneixem, o si ja els han tornat als seus propietaris
Pareix mentida que un donatiu desperti tanta enveja!

Valoració:0menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

Assemble de docents: durant el mes de desembre, 12000 euros gastats en serveis jurídics i 6000 euros de regal de Nadal a l'OCB. Era per això que volien els nostres doblers? no eren per ajudar els companys vaguistes?

Valoració:-5menosmas
Per Vicenç, fa mes de 8 anys

the walking deads...

Valoració:-1menosmas
Per Gra al nas, fa mes de 8 anys

Com en hi ha poden ser tan maleducats, de tractar primer als pares i després als mestres, de beneits i de deixar-se adoctrinar per uns pocs? Com poden acsar falsament, sense pensar que els dames veim que s´estan projectant a ells mateixos i a les seves males intencions?

Valoració:0menosmas
Per Jordi, fa mes de 8 anys

Com poden valorar positivament o criticar res sense que ha hagut una Assemblea de Docents per dir-lis els que han de pensar?

Valoració:1menosmas
Per Garcés, fa mes de 8 anys

Be, ja és una passa que alguna cosa les vagi bé

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente