algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.65°

Antoni Verger serà el candidat de MÉS al Congrés

Verger, en el centre de la imatge, durant les votacions realitzades aquest dissabte. | MÉS per Mallorca

Antoni Verger serà el candidat de MÉS al Congrés dels diputats, després d’aconseguir el 78% dels vots durant les primàries que ha celebrat el partit aquest dissabte. 

La jornada ha estat molt animada i participativa. A les 10.00 hores del dematí s'han obert les 37 meses i les més de 3.000 persones inscrites podran exercir el seu dret a vot fins a les 20.00 hores. A Palma s'han instal·lat dues meses, una a s'Escorxador i l'altra a Sant Jordi. Des de primera hora, l'afluència de gent a les meses ha estat notable.

«Aquesta jornada torna a ser històrica i un èxit de participació. És una passa més que dóna MÉS per Mallorca per consolidar processos democràtics i oberts a la ciutadania», ha destacat Biel Barceló, líder de la formació política.

Barceló ha recordat que amb la nova legislatura que s'iniciarà a partir del 20N s'hauran de discutir qüestions fonamentals com el model educatiu, la LOMQE, el model de finançament, el mode d'estat, entre d'altres.

«Només una formació política com la MÉS per Mallorca pot defensar els interessos i drets dels ciutadans i ciutadanes d'aquestes illes, una veu pròpia i independent que no estigui supeditada a altres formacions de Madrid».

Tots els candidats i candidates han tingut l'oportunitat de presentar-se i explicar les seves propostes en tres assemblees comarcals que s'han duit a terme durant aquest mes d'octubre. La llista completa dels candidats i candidates es pot consultar a la pàgina web www.primariespermallorca.cat 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per @A a na Margalida del Pi, fa mes de 8 anys

Mentre Més es posi en governs amb el PSOE podent fer-ho amb el PI serà allò que sempre acaba essent: el gaiato del PSOE a les Illes Balears.

Valoració:5menosmas
Per Soma, fa mes de 8 anys

Centrar-se el pp, bla, bla, bla...
Visca les herbes dolces!!!!!!!!!!

Valoració:4menosmas
Per A na Margalida del PI, fa mes de 8 anys

Margalida, mentre el PI faci mocions de censura amb el PP per fotre fora batles independentistes no hi ha res a pactar.

Valoració:7menosmas
Per A na Margalida del PI, fa mes de 8 anys

Margalida, mentre el PI faci mocions de censura amb el PP per fotre fora batles independentistes no hi ha res a pactar.

Valoració:-1menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 8 anys

No se que va a pintar el amigo en los madriles, en fin el viaje lo tiene gratis si sale que esa es otra.....

Valoració:-1menosmas
Per PI=PP segona part, fa mes de 8 anys

Molta sort, hem d'entrar un diputat a MAdrid, molts ànims i endavant!!

Valoració:3menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Molta sort en la conquesta del Congrés dels Diputats. A veure si a la fi, aconseguim tenir diputats amb partits nostres que ens representin com cal.

Valoració:7menosmas
Per Margalida, fa mes de 8 anys

Més pacta amb el PSOE i amb Podemos i no ha volgut pactar amb el PI una candidatura conjunta sobiranista, l'elecció està clara. Jo votaré el PI perquè crec que hem de reforçar una opció que obligarà el PP a centrar-se i fugir de l'espanyolisme més ranci. Tanmateix, després de les eleccions del desembre ja sabem que Més deixarà de banda el sobiranisme i tornar al seu regionalisme tradicional, el regionalisme de Miquel Ensenyat, Biel Barceló i David Abril, l'encarregat de negociar una coalició amb Podemos de cara a les eleccions del 2019. Basta de comèdia!

Valoració:1menosmas
Per increible, fa mes de 8 anys

"Ladran, luego cabalgamos"

Valoració:3menosmas
Per Queremos lo que nos pertenece, nada mas., fa mes de 8 anys

Es incoherente querer edtar el la institución que cada año decide que de lo que se recauda en baleares buena parte se quede en la meseta? Mi apoyo a la candidatura de Més.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente