cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

Enllaçats per la Llengua vol més espais de comunicació en català

La campanya vol promocionar la comunicació en català. | Enllaçats per la Llengua

La xarxa d'entitats d'Enllaçats per la Llengua llença una campanya per demanar el bastiment d'un Espai de Comunicació en Català i la reciprocitat de tots els canals de ràdio i televisió.

Enllaçats impulsa un Manifest amb un gran suport d'entitats culturals i sindicals de tot el territori catalanoparlant, obert a l'adhesió de col·lectius i personalitats del món de la cultura i defensa de la llengua.

El Manifest, que reproduïm en la seva integritat, denuncia la greu situació general dels mitjans en català, la no reobertura de RTVV i el greuge comparatiu que pateix la llengua pròpia respecte les llengües estatals, com el castellà.

Segons han assegurat els responsables d’Enllaçats per la Llengua, el manifest es presentarà pròximament a Barcelona, València, Palma i Perpinyà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per PPSOE, fa mes de 8 anys

La política de telecomunicacions del PSOE és idèntica a la del PP. La meta és totalment la mateixa. Sembla que el III Pacte està teledirigit pel PSOE de Madrid i la consigna no escrita és que els mallorquins ens acostumem a la destrossa que va fer a la televisió el madrileny engominat estirat i fracassat.
Com que les "nostres" bases, si l'espanyolada ens la imposa el PSOE no s'emprenyen ni es manifesten (a diferència de quan ens la fa el PP), ara l'espanyolisme d'esquerres aprofita la nostra passivitat per consolidar el projecte televisiu espanyolista que ens va imposar el partit franquista la passada legislatura.

Valoració:5menosmas
Per Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ( Barcelona ), fa mes de 8 anys

Aquesta Campanya en Defensa de LA LLENGUA CATALANA Tindriu que benir a TV-3 I 8TV Catalunya Radio .. Ja que la bostra Campanya tambe la podrien fer a Catalunya a Barcelona fa molta falta i a molts Pobles i Ciutats de Catalunya UN se olvida molt LA Defensa de la LLengua Catalana por parte dels Ajuntaments i partits politics .. FEU CONEIXER LA BOSTRA CAMPANYA .. AL PAIS VALENCIA CATALUNYA I ANDORRA Tots tenin al mateix problema EL PERILL QUE DASAPEREGUI LA LLengua Catalana .. Tota Campanya en Defensa de la LLengua Catalana sa de fer coneixer a tot arreu san de unir mes gent

Valoració:-1menosmas
Per Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ,,( Barcelona ), fa mes de 8 anys

TOT EN CATALÀ ..... SER CATALÀ I PARLAR EN CASTELLÀ ES SER IDIOTA ... Cal parlem sempre en Català a la gent conaguda i desconaguda SI no la entenen QUE LA APRENGUIN .... Parlem sempre en Català als que som Catalans ...CAL UNIR LA LLENGUA CATALANA A LES ILLES BALEARS ,, PAIS VALENCIÁ , CATALUNYA I ANDORRA . Nomes una forta unió es podra salvar la LLENGUA CATALANA Els Catalans en de estar units per la LLENGUA COMPRAR PRODUCTES CATALANS De les nostres terres Catalanes aixo es diu FER PAIS Potenciar tot lo ques CATALÀ Cal comprar Diaris en Català ,, musica en llengua Catalana ... ... SER CATALÀ ES PARLAR EN CATALÀ ......

Valoració:-1menosmas
Per A TSF, fa mes de 8 anys

Gairebé no se li va donar publicitat. Només ho va publicar el dBalears.

Valoració:2menosmas
Per TSF, fa mes de 8 anys

A mi el que em sembla molt trist és la petició de recollida de signatures que es va fer per demanar la recuperació dels aquests canals i les poques signatures recollides en dos mesos.
Aquesta és la pàgina.
https://www.change.org/p/govern-de-les-illes-balears-feis-possible-que-els-ciutadants-de-les-illes-balears-poguem-veure-3-24-el-m%C3%A9s-prest-possible-per-tal-de-poder-seguir-les-properes-el-leccions-a-catalunya?recruiter=19505083&utm_campaign=signature_receipt_twitter_dialog&utm_medium=twitter&utm_source=share_petition

Valoració:0menosmas
Per Idò sí, fa mes de 8 anys

Em sembla molt bé el que diu aquest manifest, però els responsables de la seva difusió haurien de corregir el punt segon en el que sembla que hi han omès alguns mots i hi ha també una greu falta de concordança.

Valoració:1menosmas
Per permisdexec, fa mes de 8 anys

Mai han promès el retorn de TV3 normal, per desgràcia, s'han limitat a dir que recuperaríem els canals perduts. No comenceu a dir coses que no són certes que després quan d'aquí un mes ens reconnectin els canals la frustració serà encara major del que ja serà de per sí.

Valoració:-1menosmas
Per Macia, fa mes de 8 anys

Bono, aixo va seruna de ses propostes estrelles de sa campanya electoral del passat mes de maig, PSIB, PODEMOS i MES, ens van prometre dia si, dia tambe que tornariem a veura el c33, el 3/24 i la Tv3 original. Esteim esperant, de moment ja duim mes de tres mesos i no han arreglat res.
No anam!

Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente