nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Armengol: «Les Illes Balears ens jugam moltíssim a les eleccions del 20D»

Armengol durant el Comitè Federal dels socialistes. | PSIB

El Comitè Federal extraordinari que el PSOE ha celebrat aquest dissabte a Madrid ha ratificat definitivament les llistes electorals amb les quals la formació concorrerà a les eleccions generals del 20 de desembre.

En el cas de Balears, Ramon Socías, Sofía Hernanz i Javier Tejero encapçalaran la llista al Congrés dels Diputats, i al Senat, serà Antoni Manchado per Mallorca, Simon Planells per Eivissa, i Gràcia Mercadal per Menorca.

Francina Armengol, presidenta del Govern i secretària general del PSIB, ha definit aquestes llistes com a «candidatures valentes, amb gent compromesa amb la nostra ideologia, que estima les Illes Balears, les coneix i que les pot defensar a les Corts Generals».

«Som l'únic partit de les Illes Balears que té les llistes presentades i aprovades, que està en marxa per la precampanya perquè som conscients que els ciutadans de les Illes Balears ens jugam moltíssim a les eleccions del 20 de desembre», ha assegurat Armengol.

Retorn de drets
L'objectiu dels socialistes en aquesta campanya electoral serà aconseguir un canvi de govern a Espanya «per poder fer factible el retorn de drets i llibertats a la ciutadania de les Illes Balears, i per poder fer realitat un finançament just per la nostra terra».

En aquest sentit, Francina Armengol ha apuntat que «això ho pot garantir el PSOE i l'opció de govern que representa Pedro Sánchez» i ha afegit que «quan sigui President d'Espanya a les Illes Balears notarem aquesta millora necessària de les polítiques cap als ciutadans i ciutadanes de la nostra comunitat autònoma».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.