nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

El PSIB inicia la campanya ‘#Valorsocialista’ per explicar el canvi a la ciutadania

Els socialistes han engegat una nova campanya per explicar el canvi en les formes i el contigut del nou Govern. | PSIB

El PSIB ha iniciat aquest dissabte la campanya '#valorsocialista' amb el lema «100 dies, un canvi en el fons i en la forma», amb la qual vol defensar la seva actuació en les institucions balears i demostrar que ha portat «el canvi segur» que va prometre en campanya.

Així, la secretària d'organització del PSIB, Bel Oliver, ha destacat que aquests cent primers dies de govern «han significat un canvi important en la forma i fons de fer política», amb «transparència i participació» i «obrint les portes i escoltant el que ciutadans i col·lectius ens diuen».

A més, ha assegurat que els socialistes «duen a la pràctica aquestes qüestions que preocupen els ciutadans», en contrast amb «el Govern del PP» que pel PSIB va ser «de crispació i d'esquena a la ciutadania».

Per això, la campanya es proposa mantenir trobades amb col·lectius en diversos punts de Balears per"explicar aquests canvis de polítiques de forma directa i personal, sense intermediaris i també «escoltar el que ens queda per fer».

Per la seva banda, la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, ha parlat del canvi en el fons de les polítiques pel que ha posat com a exemples les targetes sanitàries, les mesures de rescat a la ciutadania, el pla contra l'explotació laboral o la renda social que beneficiarà a 30.000 famílies.

Paral·lelament, el conseller socialista del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, ha insistit que han treballat per «retornar la normalitat que el PP ens va robar a tots amb el diàleg i la recerca de consens com a senyals d'identitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià Maginat, fa mes de 8 anys

Avui s'ho contaran a Madrid, na Francina i en Ximo Puig. Hi acudiran per "ofrenar noves glòries a Espanya". Llavors tornaran aquí per dir-nos que hem de menester un finançament més favorable. Quin cansament, i tot gràcies als compatriotes colonitzats que voten aquests partits.

Valoració:1menosmas
Per Jackie, fa mes de 8 anys

Pobra gent. Polítics a qui tant se'ls en dóna la política, perquè el que volen és cobrar un bon sou a final de mes durant uns quants anys sense fer gaire feina. Han pactat amb el PP quan ha fet falta i pactaran ben aviat amb Ciudadanos. Són els germanets de Blair, d'Holllande, del portuguès Sócrates i dels socialdemòcrates alemanys que governen amb Merkel. Són els fills de Felipe González, el terrorista d'Estat.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente