muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

L'Assemblea de l'Escola d'Art d'Eivissa assegura que la convocatòria per cobrir places docents no ha estat «transparent, igualitària i justa»

L'Assemblea de l'Escola d'Art d'Eivissa va celebrar divendres una roda de premsa. | Assemblea de l'Escola d'Art

L'Assemblea de l'Escola d'Art d'Eivissa ha assegurat, en una roda de premsa celebrada divendres, que la convocatòria pública per formar borses d'aspirants a funcionaris interins docents per al curs 2015-2016 «no ha estat transparent, igualitària i justa».

L'entitat, en aquest sentit, ha assegurat que la conselleria d'educació ha adjudicat places a persones que no compleixen els mateixos requisits que marca la mateixa convocatòria. «Tant a l'Escola d'Arts d'Eivissa com a l'Escola Superior de Palma s'han adjudicat vacants del cos de Mestres de Taller a llicenciats en Belles Arts quan en cap lloc de la convocatòria queda reflectit que aquesta llicenciatura capaciti per impartir les funcions del cos de Mestres de Taller», ha afirmat.

L'entitat ha assegurat que aquest és un fet «molt greu» perquè amb aquestes pràctiques la Conselleria d'Educació «s'està botant tot el sistema i els procediments que ha creat la democràcia perquè els ciutadans poguem confiar que l'accés als llocs de feina de l'administració pública es fa en igualtat de mèrits, capacitat i publicitat». Segons han afirmat, per a poder impartir classes en mòdul pràctics de la formació professional s'haurien d'exigir a totes les titulacions el requisit de tenir una experiència professional prèvia.

Taller d'ebenisteria
En aquest sentit, l'assemblea ha assegurat que el professor que ha estat contractat per la Conselleria per cobrir la vacant del cos de Mestres de taller d'ebenisteria artística és llicenciat en belles arts i com a titulat superior, la Conselleria tampoc li demana el requisit de tenir una experiència professional d'un mínim de dos anys en el camp laboral.

«El fet de no tenir la titulació adequada, que marca la mateixa convocatòria, més el fet de no tenir l'experiència professional prèvia afecta directament a la qualitat de l'ensenyament, en aquest cas a l'assignatura de taller d'ebenisteria artística i a la seguretat, ja que en un taller d'ebenisteria s'ha d'utilitzar maquinària que té un elevat risc de perillositat», ha afirmat l'entitat.

L'assemblea ha assegurat que estan esgotant totes les vies del sistema democràtic «per intentar solucionar aquesta situació d'irregularitat administrativa» i que el tema ja es troba a inspecció educativa.«Volem que la Conselleria d'educació rectifiqui, assumeixi l'error i restauri la situació creada, perquè volem seguir creient en el sistema i en els polítics en els quals hem dipositat la nostra confiança», ha afirmat l'entitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cisco, fa mes de 8 anys

Cert és que això és més assetjament que injustícia, vaja quin morro fer-se dir assemblea d'un organisme públic i dir qualsevol cosa perquè el teu home pugui treballar

Valoració:0menosmas
Per Volem saber, fa mes de 8 anys

De qui és cunyat?

Valoració:0menosmas
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

Qué pena no tener un Bauzá a quién echar las culpas, eh?.
Cachindena.
I ara què feim?.

Valoració:1menosmas
Per ms, fa mes de 8 anys

crec Quetglas aquests companys s'erigeixen en representants del claustre "porque yo lo valgo"...
Quanta supèrbia!

Valoració:5menosmas
Per Quin comanda a l'Assemblea?, fa mes de 8 anys

Que estau segur del que deis? I si després no es ver el que deis; rectificareu

Valoració:6menosmas
Per Això sí, ja han signat l'acord, fa mes de 8 anys

I què diu d'això l'Stei?

Valoració:-7menosmas
Per Tom, fa mes de 8 anys

Ahora al enchufismo se le llama acoso....

Valoració:-1menosmas
Per pregolat, fa mes de 8 anys

Assetjament laboral ho fa la conselleria ficant amb calçador a aquest enxufat.

Valoració:-4menosmas
Per Un altre company, fa mes de 8 anys

Heu estudiat, senyors del dbalears.cat, que aquests de l'assemblea no estiguin fent assetjament laboral a un company?

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente