algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.41°
15°

Podem no donarà suport a Armengol si manté el nomenament de Fernández Terrés

La portaveu de Podem, Laura Camargo, i la presidenta del Govern, Francina Armengol en una imatge d'arxiu. | CAIB

El Grup Parlamentari Podem ha advertit aquest dilluns a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que «perdrà la seva primera votació en Parlament» si manté el nomenament de Francisco Fernández Terrés com a gerent del Servei d'Informació Territorial de Balears (Sitibsa).

Així ho ha expressat la portaveu de Podem, Laura Camargo, que ha donat temps a Armengol fins que es porti la interpel·lació registrada aquest dilluns pel que fa a aquest tema al Parlament per rectificar.

«Mantenim l'esperança en el compromís ètic del Govern però veurem què passa abans que arribi al Parlament», ha assenyalat.

Camargo ha dit que creia que no arribaria a donar-se l’«escenari» que el Govern «perdri una votació al Parlament» sobre aquest assumpte i ha dit que «s'ha de ser més exigents des del punt de vista ètic per seguir comptant amb el suport de Podem».

La portaveu de Podem ha expressat també que Armengol li ha dit que no es farà enrere en aquest nomenament i ha negat que s'hagi produït cap tensió durant la trobada perquè totes dues han estat clares. «Estem d'acord que estem en desacord», hi ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.