algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Podem acusa la Conselleria d’Educació d’incomplir els acords referents a la LOMQE

Laura Camargo i Alberto Jarabo durant durant el Ple d'Investidura al Parlament de les Balears. | Marc Ferrà

Podem ha fet públic aquest dilluns un comunicat en el qual mostra la seva «disconformitat amb les mesures que des de la Conselleria d'Educació s'han adoptat en relació al desplegament de la LOMQE durant aquesta setmana, incomplint el punt acordat en els #AcordspelCanvi».

Des de la formació asseguren que malgrat que «pretenen corregir alguns aspectes de les actuacions del Govern del Partit Popular en aquesta matèria, el cert és que els seus efectes no aconsegueixen ni tan sols minimitzar el que és l'avanç d'una llei que ha estat contestada per la comunitat educativa i contra la qual els partits polítics que tenen la responsabilitat de Govern havien generat determinades expectatives».

A més, des de Podem afirmen que amb aquestes actuacions «no sembla que el Govern hagi entès quin ha estat un dels elements dinamitzadors del canvi polític a les Illes, i s'ha limitat a una sèrie de mesures que només pretenen tranquil·litzar l'escenari educatiu, sense mostrar un veritable viratge en el marc legal del sistema educatiu de la nostra Comunitat Autònoma».

El parit liderat per Jarabo manifesta que «ha faltat voluntat política del Govern per aconseguir un escenari que no contemplàs aquesta capitulació» i asseguren que «els Acords presos pel Canvi no eren els que finalment s'han executat».

Per últim des de Podem exigeixen «la immediata acció política del Govern per realitzar els acords de l'esmentada declaració» i a més manifesten el seu suport «a qualsevol iniciativa de cada un dels col·lectius de l'àmbit educatiu que treballen per una educació pública, equitativa i en català».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joan, fa mes de 8 anys

Estos advenedizos se comportan como si estuviesen en la oposición, cuando estan chupando de la teta del gobierno.

Valoració:0menosmas
Per biels, fa mes de 8 anys

Com es nota que n'Iñaki és l'home de Podemos dins l'Assemblea de docents...

Valoració:2menosmas
Per Joan L., fa mes de 8 anys

Podem no us votaré a les generals. Us heu convertit en 'Els vigilants de la platja' molt vigilar i no fer res.

Valoració:6menosmas
Per amallorcaencat, fa mes de 8 anys

Tot el que tu vulguis, i molta oposició, però ells són part de la majoria del nou parlament, i per tant, part del govern, per molt que sigui a l'ombra. Molt valent això de voler comandar, però no tenir responsabilitat

Valoració:10menosmas
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

Ni un mes llevan.
Esto promete.

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente