nubes
  • Màx: 15.51°
  • Mín: 7.59°

L'Assemblea de Docents mostra «decepció i preocupació» per les mesures anunciades per aturar la LOMQE

L'Assemblea de Docents mostra «decepció i preocupació» per les mesures anunciades per aturar la LOMQE. | Arxiu

L'Assemblea de Docents mostra la seva «decepció i preocupació» per les mesures anunciades per la Conselleria d’Educació en relació amb la LOMQE. En aquest sentit, han considerat que el Govern té una «manca d'instruccions» i «nul·les mesures» per aturar la nova normativa en els centres.

L’Assemblea ha assegurat que la decisió de l’Executiu no es tradueix en «cap mesura legal o normativa». Els docents recorden que es podria fer ús del decret llei per derogar la normativa i reclama «mesures pràctiques» al nou Executiu.

«En diferents ocasions hem apuntat en públic sobre la necessitat de resoldre aquest assumpte per la via del decret llei. Aquest instrument legislatiu és, òbviament, legal i s'ajusta plenament a la declaració institucional de rebuig feta pública en el Consell de Govern d'ara fa una setmana, a la qual fa referència l'acord», assegura l’Assemblea

«Ens trobam en una situació d'emergència per la millora de la qualitat del nostre sistema educatiu, una situació d'emergència que està afectant i afectarà l'educació dels nostres joves a partir del mes de setembre», assegura l’Assemblea, que demana «reflexió» al Govern.

«Demanam que es compleixin les promeses electorals prenent mesures valentes que no estiguin hipotecades per un fals possibilisme que ens aboca a un curs 2015-2016 que torna a ser anormal i caòtic», asseguren els docents.

Escoltar els docents
La UOB, per part seva, ha denunciat que el Govern «no escolta els docents». El sindicat considera que, davant la renúncia a derogar els currículums de la LOMQE abans de l’inici de curs, el conseller Martí March, «imposa la llei educativa del PP per afavorir els interessos espuris de l'Associació de Directors de Secundària, Adesma, i d'UGT».

El sindicat també reclama aturar els currículums via decret llei i assegura que «cal aturar ara mateix una llei que ja ha ocasionat la pèrdua de llocs de treball als centres concertats, i que pot tenir els mateixos efectes desastrosos a l'ensenyament públic, per no parlar dels perjudicis pedagògics que ja han estat prou assenyalats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per jan, fa mes de 8 anys

joan, millor dit, beneit... Torna al teu poble i a cuidar els porcs.

Valoració:1menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

mestre, millor dit, mestra... tens tan poca idea de dret com d'ensenyar. Torna al teu poble i casa't

Valoració:0menosmas
Per catalina serra, fa mes de 8 anys

Idò ara traslladau totes aquestes bajanades al Pacte per les Illes. Tot un despropòsit.
Bon profit.

Valoració:0menosmas
Per j. cladera, fa mes de 8 anys

Mestre, ets molt atrevit, parlant de dret.
Si els juristes parléssim de pedagogia com tu ho fas de dret, crec que t'escandalitzaries.
Ho fas igual dins l'aula?

Valoració:2menosmas
Per mestre, fa mes de 8 anys

Amb un decret llei ens treuriem la LOMCE del damunt a l'instant.
Els que fan part del nou govern pastelegen i no donen raons per no aplicar aquesta mesura urgent.

Valoració:-3menosmas
Per assemblea de dolents, fa mes de 8 anys

Jo flip amb els desastres del Govern "españolisto". No pot ser que ens facin això. I l'assemblea de docents és un fracàs rotund perquè no prosperen en demanar que s'administri lo des TIL d'una vegada com toca. I ara mos venen amb això, no pot ser mai. I lo d'expulsar a la directora de Binissalem, no té perdó.

Visca l'assemblea de docents.

Valoració:0menosmas
Per Miquela Sebastiana, fa mes de 8 anys

Els mestres tenim "decepció i preocupació" amb la deriva radical alternativuobera de l'Assemblea de docents

Valoració:4menosmas
Per Pregunta, fa mes de 8 anys

En cap dels deu punts de la plataforma reivindicativa apareix això del "decret-llei". Si llegiu el punt 10 vos adonareu de fins a quin punt en Sastre, en Palou i la dona den Sastre manipulen a la gent.

Valoració:2menosmas
Per Fart, fa mes de 8 anys

Es triste que en lugar de hacer un frente común contra la Lomce, dejando de lado las discrepancias e intereses partidistas, los sindicatos y los miembros de la Asamblea se estén peleando como niños en el patio del colegio.Tanto luchar para que ahora los supuestos representantes de los docentes, muestren estas discrepancias. ¿Qué imagen daréis cuando vayáis a la Conselleria? ¿Es el modo correcto de paralizar la Lomce? ¿Os importa? Puede que ya hayáis conseguido lo que más Os importaba, pero ,desde luego, aún queda mucho camino por recorrer.

Valoració:4menosmas
Per Bastade de manipulació!, fa mes de 8 anys

Fa beneit que els intolerants del "barco de requilla" manipulin l'Assemblea de Docents d'aquesta manera.
És ben hora de convocar eleccions als càrrecs directius de l'assemblea.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente