algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

Bauzá retreu a Huguet que es fes fotos amb Jaume Sastre

A poc a poc es fan públics detalls nous de la tensa reunió que va viure ahir la junta directiva del PP. La tensió era molt elevada i els nervis, a flor de pell. A mesura que avançava la nit el debat es va polaritzar entre el sector «regionalista», que feia les seves intervencions en català i el sector espanyolista, que les feia en espanyol.

Un dels moments més tibants l'explica Diario de Mallorca en la seva edició d'avui. Es va produir quan Bauzá va prendre la paraula per replicar la intervenció que acabava de fer Joan Huguet.

«Tu te'n vares anar a fer una foto amb els que ens estaven fent xantatge», va entimar Bauzá a Huguet en al·lusió a Jaume Sastre, el docent que va estar en vaga de fam durant el conflicte provocat per la imposició del TIL. Huguet havia criticat l'enfrontament de Bauzá amb la societat civil, especialment amb els sectors educatiu i sanitari.

Bauzá li va contestar que la Conselleria s'havia reunit amb els docents durant hores «però no escoltaven i només volien doblers» i va criticar el suport d'Huguet a Sastre. El menorquí va recordar que era amic personal del vaguista, malgrat les seves discrepàncies ideològiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per puput, fa mes de 8 anys

Estás tan fora de la realitat que me confons amb qui no som, per començar. I la teva cruda realitat és que el pp ha estat desallotjat pel poble illenc en general, de practicament totes les institucions. I ja li pots posar fleretes, si vols.

Valoració:4menosmas
Per pepet, fa mes de 8 anys

Puput, realitats: Mes, en quart lloc i amb 5 diputats.Ja vos ho podeu fer mirar perque tot plegat això no deixa de ser puta miseria. I fa anys que no avançau una passa encara que vos junteu amb el dimoni, o sia amb els comunistes renegats.

Valoració:-9menosmas
Per Puput, fa mes de 8 anys

Parlant de desitjos i realitats, pepet, te convendría aprendre que en el mon real son els resultats els que conten.

Valoració:5menosmas
Per pepet, fa mes de 8 anys

Bernat, dius més dois que un ase no fa pets. No saps de que parles i confons dessitjos amb realitats. No hi ha dos PP. Ni mallorquins no forasters, això queda per vo9ltros que sou uns xenòfobs que encara no heu superat la tribalitat. .

Valoració:-13menosmas
Per Bernat, fa mes de 8 anys

Ja fa molta estona que un polític inquer que coneix molt bé les entranyes del PP em va dir: hi ha dos PP: el dels mallorquins i el dels forasters.
El PSOE ja fa estona que ha patit la tensió entre aquestes dues visions (la d'un partit sucursalista i de lleialtat a la metròpoli, i la d'una força lligada a la terra), que per poc que es grati es mostren del tot incompatibles.
Ara sembla que arriba l'hora de que la dreta pateixi aquesta mateixa sagnia. En Joserra ha radicalitzat un partit que, mentre no es va aficar en problemes amb llengua, educació, etc. podia ser si més no tolerat per una majoria d'illencs. Amb el seun fanatisme ha posat a esquena paret molta gent conservadora, però que no ho és a qualsevol preu.
Com que ara les cartes ja estan sobre la taula, el PP s'haurà de definir clarament: vol ser una força anti-balear (ara ja no valdrà l'anticatalanisme) o vol reciclar-se en una dreta més civilitzada i compatible amb la societat que vol governar. Qui hagués dit que algú faria bons els presidents anteriors del PP!

Valoració:12menosmas
Per tanmateix, fa mes de 8 anys

Joserra, com pots ser tan curt? Ara mos faràs creure que sa foto amb en Jaume Sastre té que veure amb sa llosca que vos heu pegat? I que no hi ha fotos més rellevants del teu desastre de desgovern?
Què me'n dius del descontrol quan cremà Sa Serra! Què me'n dius des "conseller des coions damunt es cap"!
Què me'n dius d'aquests "floreros" qui ha havia en el teu desgovern!
Això sí que fa empegueir. I que te pensaves, que no teniem memòria? Idò, ges! Aquí en tens els resultats.

Valoració:15menosmas
Per Tomeu, fa mes de 8 anys

Mentides, mentides i més mentides. Ni davant els seus es capaç de dir la veritat.

Valoració:16menosmas
Per Solució, fa mes de 8 anys

Que fassi fer una vaga de fam a en Campos i al cap de tres setmanes, que se fassi una foto amb ell. Mirau si és bo d' arreglar, si li fa enveja.

Valoració:20menosmas
Per Més fracassats, fa mes de 8 anys

Encara més fracassat és algun desagraït i envejós que no pot pair l'èxit de Jaume Sastre, sense la vaga de fam del qual, -no ho oblidem!- la lluita dels docents anava apagant-se i se n'anava en orris.

Valoració:26menosmas
Per Fracassat, fa mes de 8 anys

Quin fracàs, aquest talibauzán.

Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente