algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

MÉS es marca l’objectiu de 'Pobresa Zero'

Els candidats de MÉS per Mallorca Biel Barceló, Antoni Noguera i Neus Truyol, a casa de na Magdalena Moragues, en el barri des Jonquet de Palma. | MÉS per Mallorca

MÉS es marca l’objectiu de ‘Pobresa zero’. La formació ecosobiranista ha realitzat aquest dissabte un acte, en una casa particular situada al barri del Jonquet de Palma, en el qual ha reivindicat que cap persona es quedi sense llum, aigua o calefacció. 

Biel Barceló, candidat de MÉS a la presidència, Antoni Noguera, candidat a Cort i Neus Truyol, cadidata a Cort han assistit a l’acte i han assegurat que no només es tracta de garantir l’accés a l’habitatge sinó garantir unes condicions dignes.

Noguera, en aquest sentit, ha explicat que «en molts casos, aquests factures pugen tant que hi ha famílies que, un cop pagat l’habitatge, tenen molts problemes per accedir aquests serveis bàsics: aigua, llum i calefacció. Cal tenir en compte que la crisi ha afectat a moltes famílies: tenim sous baixos, pensions baixes, moltíssima gent a l’atur».

Des de MÉS per Mallorca recorden que els salaris i les pensions a Balears són dels més baixos de tot l’estat. I al mateix temps, el preu de l’habitatge és dels més cars: això ofega als col·lectius més febles i incrementa el risc d’exclusió social i de pobresa. Joves, mares solteres, gent gran, aturats de llarga durada. «En aquesta legislatura, caracteritzada per una veritable situació d'alarma social, la qualitat dels serveis socials que presta l’Ajuntament de Palma ha patit una greu davallada», ha assegurat Noguera.

Establir prioritats 

El candidat de MÉS ha assegurat que el seu objectiu és la ‘pobresa zero’. «En primer lloc, garantirem que cap persona quedi sense llum, aigua ni calefacció», ha afirmat.

«Per a fer-ho, invertirem les prioritats de despesa. El PP ha fet perdre milions i milions d’euros en corrupció, en el Palau de Congressos... Nosaltres prioritzarem la despesa social. A més, comptarem amb els nous ingressos d’un major IBI a les gran superfícies comercials  i amb els ingressos que Palma no rep des de fa tres anys dels 30 milions que li correspondrien per la Llei de Capitalitat», ha assegurat.

Finalment, Noguera recorda que «la integració total passa per tenir feina». «Per això augmentarem els recursos per a programes d'inserció sociolaboral i de formació professional, ja que sense aquests, no es pot fer una feina d'integració amb garanties», ha explicat. 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mallorquín, fa mes de 9 anys

Me encanta la foto. Monísima

Valoració:-1menosmas
Per Ropit, fa mes de 9 anys

Molt bé MÉS

Valoració:3menosmas
Per Sa repartidora està espenyada, fa mes de 9 anys

S'esquerra sempre parla de pobres i de pobresa, .... estima tant en es pobres que els crea per millons quan governa .... Gent que sempre ha viscut des bote (de lo públic, sindicalistes, ....), com pretenen crear riquesa ? Quants d'empresaris i emprenedors hi ha dins MES ?
Aquests només parlen de repartir lo dels altres, però lo seu ho tenen ben gelòs,

Valoració:-4menosmas
Per Anabel, fa mes de 9 anys

Los de aquí, ...ellos ...lo nuestro,.....suena un poco a Nazi...¿verdad?...

Valoració:-2menosmas
Per Miquel Monroig, fa mes de 9 anys

Estic estorat davant aquesta noticia....A no ser que hi hagi diversos grups polítics MES... MES PER PETRA no va en aquesta línea : parla de més festes, més cultura...però ´res de res de lluita contra la pobresa, res de res d'immigració....
Si emprenen el camí de lluita contra la pobresa me tindran al seu costat ja sigui goenant, ja sigui en l'oposició.
Que el PP no en parli ho puc entendre...però que MES PETRA NO EN PARLI... me costa entendre-ho.

Valoració:1menosmas
Per Marcel bonveí, fa mes de 9 anys

Cada pic més la gent està entenent que qui més fa per sa nostra economia, sanitat, educació i benestar social són les forces mallorquines. Sense cadenes a Madrid i que només ea deuen a la gen d'aquí. Qui defensa millor els interessos dels mallorquins són els partits mallorquins! Per això quant més força tingam a les nostres institucions millor finançament obtindrem i millor defensem sa nostra gent! Per això cada pic hi ha més gent que vota MÉS per Mallorca ;)

Valoració:13menosmas
Per Albert, fa mes de 9 anys

Que han hecho los de MES por nuestra tierra? nada!!. Humillarla y humillarnos a todos apoyando propuestas de los partidos foráneos y corruptos CIU-ERC. Ese es su modelo, implantar una sociedad estandar totalmente adoctrinada y que hable un catalán estándar . Afortunadamente desapareceréis de nuestro mapa.

Valoració:-8menosmas
Per dubio, fa mes de 9 anys

No se trata de cambiar las cosas por el mero hecho de cambiarlas. Hay que saber qué es lo que cambiamos, cómo lo cambiamos, dónde lo cambiamos y para qué lo cambiamos. No sea cosa que con el cambio lo tengamos peor. Claro que podemos, pero también podemos cagarla. Lo conocido es terrible, pero lo que supuestamente puede venir es terrorífico. Además una cosa es querer y otra muy diferente, poder.

Valoració:-5menosmas
Per Oriol, fa mes de 9 anys

Es la hora de echar a la gentuza corrupta con sus cuentas andorranas y suizas que nos roban y se envuelven en sus esteladas buscando impunidad. PODEMOS cambiar las cosas. CLARO que PODEMOS.

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente