nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Es desestima la denúncia d'Alternativa per Pollença però no es nega la causa penal

La Junta Electoral Provincial ha desestimat la denúncia presentada pel partit Alternativa per Pollença en la qual es considerava que l’Ajuntament pollencí realitzava una «campanya electoral encoberta». I hi sumaven l'agreujant que la cap de premsa responsable d’aquesta campanya cobra del consistori sense haver seguit cap tipus de procediment contractual administratiu.

L’agrupació liderada per Marina Llobera denunciava «l'ús partidista que es practica tant des de la web municipal com des del Facebook, en què es publiquen de forma reiterada fotografies de l'equip de govern (del Partit Popular) inaugurant instal·lacions, serveis o actes, i només s'enllacen notícies favorables al mateix executiu».

En la resolució, la Junta no considera que s’hagin de prohibir en període electoral les inauguracions institucionals d’esdeveniments de caràcter comercial, econòmic, cultural, esportiu o lúdic. Però recorden que l’organització d’aquests tipus d’esdeveniments no han de contenir al·lusions  als assoliments de les autoritats interventores.

Pel que fa al procediment de contractació de la cap de premsa del consistori, la Junta electoral indica que no és la seva funció valorar la forma de contractació de la treballadora i que en tot cas s’hauria d’interposar una denúncia penal.

Des d’Alternativa per Pollença s’estudia recórrer contra la decisió. Mentrestant, aquest dijous insistiran a l'Ajuntament demanant explicacions sobre la situació de l’actual cap de premsa. Alternativa assegura que ha finalitzat el contracte de la responsable de premsa i que, per tant, que la mantenguin en el càrrec suposa un incompliment manifest del Reial Decret 3/2011 de la Llei de contractes del sector públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joan, fa mes de 8 anys

A aquestos d'alternativa no els hi dona ja pero a tant.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente