algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
17°

Enllaçats per la Llengua dóna suport a la "crida per l'escola que volem" a València

Les entitats que formen Enllaçats per la Llengua mostren el seu "més absolut suport" al cercavila multitudinàri que se celebrarà aquest dissabte a València per visualitzar el teixit social i cívic que conformen les comunitats educatives d'arreu del País Valencià.

Des d'Enllaçats per la Llengua volen aprofitar aquest esdeveniment per a recordar que la reivindicació d'un ensenyament de qualitat en llengua pròpia és un motiu bàsic a tot el territori catalanoparlant, a on "veiem, dia rere dia, com els drets lingüístics de centenars de milers d'alumnes es veuen minvats davant la minsa presència de la llengua catalana a l'escola."

El col·lectiu manifesta que la situació del català a l'escola a 2015 és lluny d'estar normalitzada i, en conseqüència, un gruix considerable de l'alumnat no rep l'educació en la seva llengua pròpia, que és alhora la del territori on viu, vulnerant així els drets lingüístics bàsics com a ciutadans europeus.

Des d’Enllaçats per la Llengua "continuarem fent accions conjuntes a totes els PPCC perquè qualsevol cosa que afecta la llengua en una part del territori, afecta el seu conjunt i la seva pervivència". 


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pais Valencia, fa mes de 9 anys

Visque la Llengua Valenciana!

Valoració:1menosmas
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Els valenciàns s'estàn dexondint i s' en adonen de l' engany i també del robatori , que la dreta els ha perpetrat. Ben rebuts sou, germàns!

Valoració:3menosmas
Per spain is pain, fa mes de 9 anys

que no s'aturi la lluita.

Valoració:8menosmas
Per Ramon Cases i Ribagorça, fa mes de 9 anys

Seguir treballant per la llengua, és la única sortida que ens queda als que ens sentim catalans. Una lluita diària, des de fa més de 300 anys, per a reivindicar les nostres arrels i presència futura.
No tenim altra opció i ho fem amb goig.
Visca el català !.

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente