algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Admesa a tràmit la querella contra Bauzá per no convocar concurs per a noves farmàcies

El tribunal explica que calen diligències per a determinar els fets i per tant no es pot inadmetre la querella. La interlocutòria és ferma i no es pot recórrer. | Guillem Mas

L'Audiència de Palma ha ordenat admetre a tràmit la querella contra el president del Govern, José Ramón Bauzá, i el conseller de Salut, Martí Sansaloni, per no convocar concursos de mèrits després d'autoritzar l'obertura de noves oficines de farmàcia.

La secció segona del tribunal provincial ha estimat el recurs d'apel·lació presentat per un particular i ha revocat la interlocutòria del Jutjat d'Instrucció número 7 de Palma que no va admetre a tràmit el setembre passat la querella contra Bauzá, Sansaloni, el director general de Gestió Econòmica i Farmàcia, César Vicente, i la secretària general de la Conselleria, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB).

L'Audiència ordena ara en ferm tramitar la querella i explica que han de practicar-se diligències per determinar els fets.

La querella es va plantejar per no haver convocat el concurs de mèrits per adjudicar onze farmàcies noves, la creació de les quals va autoritzar el Govern entre els anys 2009 i 2011.

Col·laboració
El conseller Sansaloni no ha volgut entrar a valorar l'esmentat procediment judicial, encara que ha mostrat la seva total col·laboració en aquest procés obert.

En roda de premsa, el conseller ha apuntat que el dimarts el Parlament aprovà una normativa que estableix els «criteris de planificació per a les oficina de farmàcia de Balears», amb la finalitat que el concurs pugui evitar «l'especulació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per maggy2, fa mes de 9 anys

On sembla que es va fer un concurs de mèrits va ser dins el partit popular per presentar aquest penques com a cap de llista:
- Afavoriria vostè al amics?
- Si (100 punts)
- No (0 punts)
- Escoltaria al poble si es manifestàs per defensar la cultura, la llengua, l'educació pública...
- Sí (0 punts)
- No (400 punts)
I així successivament...

Valoració:8menosmas
Per Preu per preu, fa mes de 9 anys

Què ens hi jugam que arrossegarà amb ell al poca pena d'en Sansaloni? Beneitarro el conseller, que quan sigui l'hora, el deixarà totsol com un mussol i dirà que ell no en sap res i que tot ho ha fet el jovenet, sense que ell hagi participat en res ni per res.

Valoració:18menosmas
Per certer, fa mes de 9 anys

Així funciona el poder escaÑol. Jo i la meva butxaca, les prioritats.

Valoració:14menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 9 anys

Això vol dir que els funcionaris no funcionen.

¿Per a què serveix el bolletí o el tauló de anuncis?

Si no se ha publicat se ha de annul·lar la convocatòria i la adjudicació de les onze farmàcies i publicar de nou la convocatòria i adjudicar de nou.

Així funciona la administració.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente