algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

'Desaparegut', un curtmetratge gestat a l'escola

Imatge dels assistents.

Més de 300 persones assistiren aquest diumenge 8 de febrer a l'estrena de la pel·lícula "Desaparegut", a CineCiutat de Palma.

El curtmetratge ha estat rodat durant aquests mesos per alumnes i professors del col·legi Sant Josep Obrer. Miquel Siquier, professor llicenciat en matemàtiques i de gran trajectòria professional, ha estat el director de l'obra, mogut per les seves inquietuds educatives basades en el coneixement i la motivació. Segons afirma, "el motiu d'emprendre aquest projecte era despertar l’interès de l'alumnat i explicar-los de manera original i entretenguda un concepte matemàtic: el número AURI".

L'argument gira en torn un alumne que desapareix de casa seva i els companys de la seva classe ajuden a la policia amb pistes d'on l'han de cercar a partir del gran interès que té ell per aquest número i l'astronomia.

Tots els que han realitzat el curtmetratge són alumnes i professors de Sant Josep Obrer, fins i tot la música original, composta per Xisco Prats, exalumne de l'escola de música i als títols de crèdit col·labora amb una cançó POOMSE, el grup d'un dels professors de l'escola. A més a més, el cartell de la pel·lícula ha estat preparat per alumnes de batxillerat.

La intenció és que sigui una sortida en el marc de l'assignatura de matemàtiques que ajudi a motivar l’alumnat vers aquesta matèria.

Siquier afirma que “encara hi ha sentimentals de l'ensenyament que fan coses fora de l'aula amb una assignatura com les mates”.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.