nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
23°

Som Podem proposa una tarifa única per a viatges interilles

Antoni Bennassar, candidat de Som Podem a secretari general de les Balears de Podem, ha proposat la creació d'una tarifa única per a viatges interilles amb un preu taxat per quilòmetre i s'ha manifestat en contra el procés de privatització d'AENA.

Bennassar ha demanat que les institucions de Balears puguin participar en la cogestió dels aeroports de les Illes, que consideren una infraestructura estratègica per al desenvolupament social i econòmic de la comunitat.

El candidat ha afirmat que aquesta situació permetria que la Comunitat gestionàs aquests aeroports no només en funció del seu resultat econòmic sinó aplicant també “criteris de rendibilitat social i del conjunt de l'economia balear, fet que suposaria un clar benefici”.

Som Podem també ha demanat una major participació en la gestió dels ports de Balears. Pel que fa al transport interilles, el programa de Som Podem considera que “s'ha de lluitar per aconseguir la declaració de servei públic del transport aeri i marítim entre les Illes, i de les Illes amb la península, lluitant en contra de les actituds monopolístiques que exerceixen les companyies aèries privades.”

Tarifa única i universal
La formació ha defensat que s'estableixi una tarifa única universal, amb un preu taxat per quilòmetre que permeti una ràpida connexió entre les Illes i amb la península amb un preu equitatiu.

“Hem de reivindicar el transport de persones com un dret inexcusable que ha de revertir en arribar a una realitat que permeti enllaçar les Illes al mateix cost individual que suposa un viatge amb tren de similars distàncies, i que d'aquest dret es pugui gaudir” en tot l'Estat”, ha conclòs Bennassar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.