algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
27°

Els joves del PP presenten una 'caravana' per recollir propostes electorals

8668
Els joves del PP han elaborat una 'caravana' per recollir propostes electorals de cara a redactar el programa de la formació. | PP

Les Noves Generacions del PP han habilitat una 'caravana' per recórrer els municipis de Balears recollint les propostes electorals. Andrés Ferrer, president de les joventuts, destacà que el seu partit vol fer un “programa realista, que resolgui els problemes dels joves”.

Ferrer, en aquest sentit, va assegurar que Bauzá, Salom, Tadeo i Serra “són l'única garantia d'estabilitat de les nostres institucions i per a un millor futur per als joves de Balears”. “som conscients de què els joves es troben allunyats de la política i per aquest motiu volem fer-los partícips de l'elaboració del programa”, destacà.

El president dels joves populars va manifestar que, a través de la distribució d'un fullet informatiu, “volem deixar constància de totes les mesures que han fet els diferents governs del PP, on han tingut l'oportunitat de governar i que han aconseguit que diguem 29 mesos reduint l'atur juvenil a Balears”. A més dels fullets, també duran fulls perquè els interessats puguin escriure les seves propostes.

Trilingüisme
Ferrer, en darrer lloc, ha destacat que el PP és “el partit de les persones, dels joves, de les oportunitats per a tots aquells que volen tenir un lloc de feina, pels qui volen tenir un habitatge, pels que volen una educació pública de qualitat, però també trilingüe, adaptada a les necessitats de Balears i del segle XXI”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Porta a porta. Ha,, ha, ha, ha!, fa mes de 9 anys

L'altra dia Rajoy me va tocar a la porta, per donar-me les gràcies, dèia. Jo no li vaig voler obrir, i li vaig dir que les deixàs a la bústia (a les gràcies) i que s'en anàs.

Valoració:0menosmas
Per p, fa mes de 9 anys

Primer de tot que diguin el que ha costat rotular aixi sa furgoneta (contant que no l hagin comprada aposta),els triptics,les despeses de desplacament,...i despres poden continuar diguent que s'han fumat per pensar que despres d'anys de retallar ajudes a casals de joves,.. ara els joves veuran el PP com una opció de futur.

Valoració:2menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui actuar com si el català fos inútil i innecessari en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són una burla cap a la llengua castellana ni tampoc cap als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (2-2-2015), continuen menyspreant el català, entre els quals hi ha aquells qui l'anomenen -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar una expressió similar per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:1menosmas
Per Serials, fa mes de 9 anys

Biodramina, necessites ajuda!
Jo també intentaré ajudar-te en tot lo
Què pugui!

Valoració:1menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

@Serials

Es cierto. Perdona. No recordaba que tenéis la exclusiva de la cultura.
Cómo las SA.

Valoració:0menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

@mesaviat

Pues gracias, hombre, por lo de falta de curtor.

Valoració:0menosmas
Per mesaviat, fa mes de 9 anys

Gràcies Biodramina!
Ho tenc claríssim!
Lo teu no són valors
Sino falta de llum i
de molta CURTURA! (o curtor)

Valoració:3menosmas
Per Serials, fa mes de 9 anys

Gràcies Biodramina!
Ho tenc claríssim!
Lo teu no són valors
Sino falta de llum i
de molta cultura!

Valoració:3menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

@Serials

El ADN corrupto sí que está bien implantado en al padre de tu patria y toda su família.
Y la vieja, la peor de todas.
ADN corrupto, dice aquí el notas.

Valoració:0menosmas
Per Biel, fa mes de 9 anys

El partit de les oportunitats pels qui volent tenir un habitatge??? @PAH Què s'han fumat aquests joves?

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente