algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

El Govern acorda que la comunitat pugui demanar enguany quasi mil milions en crèdits a curt termini

8657
La portaveu del Govern, Núria Riera, ha explicat que aquests recursos es destinarien a "desfasaments transitoris de Tresoreria". | Joan Torres.

El Consell de Govern ha acordat aquest divendres autoritzar la Comunitat a concertar operacions de crèdit a curt termini per un import màxim de 940 milions d'euros durant l'any 2015, segons expliquen, per a cobrir "desfasaments transitoris de Tresoreria".

Així ho ha assenyalat després de la reunió la portaveu de l'Executiu, Núria Riera, qui ha precisat que la Llei de Pressuposts Generals de la CAIB d'aquest exercici estableix que el Govern podrà realitzar les operacions de tresoreria que preveu la Llei de Finances, sempre que la quantitat no sigui superior al 20% dels crèdits consignats en l'estat de despeses autoritzades.

Amb tot, Riera ha insistit que es tracta d'operacions a curt termini, que no poden superar el termini d'un any i serveixen per donar resposta a «les necessitats de tresoreria temporals».

D'altra banda, el conseller de Turisme i Esports, Jaime Martínez, ha informat del Pla d'Actuació corresponent a l'exercici 2015 del Consorci per a la Millora de les Infraestructures Turístiques i per al Foment de la Desestacionalització de l'Oferta de l'Illa de Mallorca, aprovat per la junta rectora el passat 22 de gener.

A més, l'executiu autonòmic autoritza la signatura del protocol general entre la conselleria de Turisme, el Consell de Menorca i l'Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB) per establir la metodologia de col·laboració per a la redacció del Pla d'Intervenció en Àmbits Turístics (PIAT) de l'illa de Menorca.

També, a proposta de la Conselleria de Salut, el Consell de Govern ha aprovat la contractació del servei per a la retirada, el transport, el tractament i l'eliminació de residus sanitaris i perillosos als centres assistencials del Servei de Salut per valor de 2,6 milions d'euros amb càrrec als pressuposts generals de la comunitat dels anys 2015, 2016 i 2017.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Qué bé, eh?, fa mes de 9 anys

Ara que segurament s'en aniràn, ens enroscaràn el deute als ciutadàns i el mort al proper Govern Jo esper que no es callin, com fèren els del Pacte, i dónin una roda de premsa amb tota sort d' explicacións del forat que han heredat.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente