cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

Armengol defensa la «contundència» del PSIB en l'afer del batle de Lloseta

La dirigent del PSIB no veu comparable la causa en la qual s'ha vist implicat Bernat Coll amb altres casos de corrupció política. | M.À.C.

La secretària general del PSIB, Francina Armengol, ha assegurat aquest divendres que el seu partit ha actuat de forma «contundent» amb el batle de Lloseta, Bernat Coll, encara que ha volgut recordar que no se'l jutja per haver robat, ni per haver-se enriquit.

La també candidata al Consolat de cara als pròxims comicis autonòmics representant el partit dels socialistes creu que no es pot equiparar el cas en el qual s'ha vist implicat Coll, juntament amb altres tres regidors de la corporació, a altres casos de corrupció política viscuts a Balears.

Armengol ha recordat que l'actual batle de Lloseta s'ha donat de baixa de la seva formació, i que no serà el candidat socialista a les eleccions municipals.

També ha assenyalat que tot i ser de viatge a Madrid en motiu de la inauguració de Fitur, ha parlat diàriament amb el batle Coll.

Segons ha subratllat la líder de l'oposició al Parlament, la decisió de seguir al capdavant del consistori llosetí fins als comicis és una determinació que correspon prendre al grup municipal del PSOE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unaperaqui, fa mes de 9 anys

Està clar que la contundència (de la justícia o del que sigui) només els pels que fan "cosetes", tal vegada amb bona intenció, un poc des de la ignorància (que per això els enxampen ben aviat de per tots els costats). Pels peixos grossos, pels que fan autèntic mal al poble, per a aquests tot són atenuants, rebaixes, allargaments de processos... i són difícils d'enxampar perquè s'ho havien planejat molt bé, a consciència i amb un bon equip preparat.

I curiós, si ets de parla catalana, tot és més contundent i més gros... (Munar, Matas versus Bárcenas, Pujol...)

Valoració:0menosmas
Per PERUC, fa mes de 9 anys

TOTS CONTRA CEPSA SA POBLA.

NO VOLEM CARTELLS QUE VAN CONTRA EL MEDI AMBIENT.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente