muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Podem Palma es reuneix amb part del sector educatiu i l'OCB

Imatge de la trobada d'aquest dilluns. | Podem Palma

Podem Palma, que encapçala el secretari general, Carlos Saura, es reuní aquest dimarts amb els portaveus de Plataforma Crida, de l'Assemblea de Docents i de la Plataforma Illes per un Pacte.

La trobada va servir per xerrar del "model educatiu, pressupost i de com millorar la situació de l'educació a Ciutat i les Illes, no només com a àmbit particular sinó des d'una perspectiva orgànica, de model de ciutat i de país". La jornada d'ahir l'aprofitaren per reunir-se amb els reprsentants de l'Obra Cultural Balear (OCB) i comentar quina és la situació de la política lingüística a les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per astorat, fa mes de 9 anys

Sectaris: I l'Assemblea de docents que són? Picapedrers o mecànics?. Ja ho val de gent agosarada desde la curtor.

Valoració:-1menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui actuar com si el català fos inútil i innecessari en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són una burla cap a la llengua castellana ni tampoc cap als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (27-1-2015), continuen menyspreant el català, entre els quals hi ha aquells qui l'anomenen -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar una expressió similar per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:4menosmas
Per Xisco, fa mes de 9 anys

¿Podemos defiende el derecho de los castellano parlantes a estudiar e castellano, o son intolerantes y niegan ese derecho de las personas.?

Valoració:-1menosmas
Per No sé, però igualment opin, fa mes de 9 anys

A tots els heu opinat fins ara, si no coneixeu la composició d'una plataforma, sabeu q feis el ridícul dient el escriviu???

Valoració:1menosmas
Per Pensau que som beneits, fa mes de 9 anys

Verds reunint-se amb verds. Així no s'arregla un conflicte, se radicalitza.

Valoració:-10menosmas
Per dignitat, fa mes de 9 anys

Arruix Obra Cultural Pancatalanista de sa nostra terra!
Sempre mallorquins!
Mai catalans!

Valoració:-13menosmas
Per Así nos va ¡¡¡, fa mes de 9 anys

La parte más importante del sector educativo son los profesores, las familias y los alumnos. LOS POLÍTICOS Y SINDICALISTAS NOOOOOOOO ¡¡¡¡¡¡

Valoració:0menosmas
Per sectaris, fa mes de 9 anys

"es reuní aquest dimarts amb els portaveus de Plataforma Crida, de l'Assemblea de Docents i de la Plataforma Illes per un Pacte..."


I no s´han reunit amb els mestres???

Valoració:-9menosmas
Per curios, fa mes de 9 anys

Nomes se reuneix amb so sector verd

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente