algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Martí Roca, candidat del PI a la batlia de Pollença

Martí Roca. | El PI

El Pi-Proposta per les Illes ha presentat aquest divendres el cap de llista als comicis municipals de Pollença. Martí Roca encapçalarà la candidatura del partit i ha expressat la seva voluntat de continuar fent feina “amb seny i moderació”.

“El Pi sempre defensarà els Ajuntaments com el millor i més proper òrgan de gestió d’un poble. No hi ha ningú millor que l’administració local per resoldre els problemes dels ciutadans”. D’aquesta manera s’ha presentat Martí Roca davant les prop de 150 persones que omplien aquest divendres el Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya per assistir a la seva presentació com a candidat del PI a la batlia de Pollença. Roca, docent de professió i actual director del CEIP Costa i Llobera, s’ha compromès a continuar fent feina pel municipi, com ha fet els darrers tres anys i mig des del seu càrrec de regidor, “amb seny i moderació”.

Quant al projecte polític, Roca ha assenyalat que “si ens donau la vostra confiança la legislatura vinent apostarem per millorar les infraestructures pollencines, acabar amb l’aïllament de la Cala, renovar espais simbòlics del nostre municipi i lluitarem per una llei d’habitatges de vacances com es mereix el nostre poble”. D’altra banda, ha posat l’accent en la defensa i promoció del petit i mitjà comerç i ha assegurat que es reunirà amb les diferents associacions pollencines “que fan que el municipi funcioni, donant feina i riquesa”.

Finalment, Martí Roca ha destacat els valors que representa Proposta per les Illes: “El PI de Pollença, com el Pi de Formentor o el de Sant Antoni, és un arbre fort, amb unes bones arrels que creix amb força cap el futur. Un PI que representa la tradició, els nostres orígens i la nostra llengua i cultura.”

A l’acte de presentació també hi han assistit el president del partit, Jaume Font i el vicepresident Josep Melià, així com companys de diferents comitès locals del PI.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.