algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Els socialistes de Mallorca se centraran en l'impuls dels serveis públics

8569
Silvia Cano, secretària general dels socialistes de Mallorca, ha assegurat que el seu programa electoral se centrarà en l'impuls dels serveis públics municipals i la participació ciutadana. | PSIB

Els socialistes de Mallorca celebraran, el pròxim 21 de febrer, en la qual sortiran les línies pels programes electorals municipals i insulars. Silvia Cano, secretària general de la Federació socialista, ha avançat que el programa es centrarà “en la defensa dels serveis públics municipals, la participació ciutadana, la radicalitat democràtica i la defensa del món local atacat pel PP”.

La Convenció Municipal serà el resultat de les propostes ciutadanes que s'han recollit en les més de 30 assemblees obertes que s'han celebrat arreu de tota l'illa, i de les aportacions d'entitats i associacions, que començaran la setmana que ve amb una jornada de participació ciutadana sobre cultura i joventut, a més d'una trobada amb entitats feministes. “Els ciutadans i ciutadanes ens reclamen solucions molt concretes a problemes quotidians que tenen al seu municipi i en això estam fent feina”, ha apuntat Cano.

De totes les aportacions, sortirà un document marc que es debatrà i s'esmenarà a la Convenció Municipal del 21 de febrer. “Per primera vegada participaran 121 persones alienes al Partit Socialista amb veu i vot sobre el document definitiu, que seran referents socials progressistes als municipis de Mallorca”, ha detallat Cano.

A més a més, la secretària general de la FSM ha concretat que participaran 210 delegats, militants amb veu i vot, 121 observadors, militants amb veu i sense vot, a més d'aquests altres 121 referents socials. “És una delegació que es triarà les dues setmanes vinents en les més de 18 assemblees que hi ha convocades a les Agrupacions Locals de Mallorca”, ha afirmat.

“És un procés resultat de l'escolta dels veïnats i veïnades dels pobles i part del camí d'obertura que va iniciar el PSIB-PSOE amb l'elecció dels principals candidats amb primàries”, ha afirmat. “L'època de confeccionar els programes electorals a porta tancada dins els despatxos s'ha acabat malgrat que el PP no s'hagi adonat”, ha afegit

Cano, finalment, ha anunciat que els Socialistes de Mallorca llancen una campanya a les xarxes socials per animar a la ciutadania a què participi en els processos de participació engegats pel PSIB-PSOE, i que es centrarà en la difusió d'un vídeo que es pot veure en aquest enllaç: http://youtu.be/okJ1iKQabsg.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.