muy nuboso
  • Màx: 16.69°
  • Mín: 12.25°
15°

Educació destina 35.000 euros per subvencionar projectes musicals

Educació destina 35.000 euros per subvencionar projectes musicals. | J.A.

La Conselleria de Educació, Cultura i Universitats, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), ha convocat les subvencions per donar suport a tot tipus de projectes d'edició i promoció musicals el 2015 per un import total de 35.000 euros.

La convocatòria pretén contribuir a la divulgació de produccions culturals de Balears de caràcter professional en l'àmbit de l'edició i promoció musical en tots els àmbits, els seus creadors i les seves obres, mitjançant la realització d'activitats i accions durant el període comprès entre desembre de 2014 i novembre de 2015.

S'ofereixen fons per als projectes següents: adhesió a l'edició musical, suport als projectes de l'àmbit discogràfic i de producció musical i suport a la promoció dels productes discogràfics dins i fora del territori de la Comunitat Autònoma.

L'import màxim anual que es concedeix per sol·licitant és de 12.000 euros, i l'import màxim per sol·licitud no podrà superar els 5.000 euros. La partida pressupostària es desglossa en dues partides diferents: una de 23.000 euros destinada a empreses privades, i una de 12.000 euros dirigida a famílies i a institucions sense finalitat lucrativa.

El termini per presentar les sol·licituds romandrà obert des de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el BOIB, fins al 30 d'octubre de 2015, i les sol·licituds s'hauran de formalitzar obligatòriament com a mínim un mes natural abans de l'inici de l'activitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unaperaqui, fa mes de 9 anys

Educació? I pel que llegesc que són els projectes, no hauria d'anar a pressuposts de cultura? Llavors fiquen l'Escola Superior d'Art Dramàtic i el Conservatori Superior, on s'imparteixen estudis equivalents a Grau dins Cultura. Aquesta gent que pren les decisions vers la conselleria no te ni idea del que fa!

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente