nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Combat de picat santantonier pel judici al batle de Lloseta

8449
Coll en una imatge d'arxiu. | ULTIMA HORA

El batle socialista de Lloseta, Bernat Coll, i tres regidors aniran a judici a finals de mes per pressumpta prevaricació i delicte contra el territori. Aquesta circumstància fou aprofitada per diversos càrrecs polítics per establir un autèntic combat de picat a les xarxes socials en la vigília de la celebració de Sant Antoni.

El vicesecretari d'acció política de Noves Generacions del Partit Popular, Sergio Rodríguez, inicià les 'hostilitats' glosadores, amb una certa gràcia i usant l'article salat que l'identifica com a bon defensor de 'lo nostro': ?Es batle de Lloseta Prega al Sant tingui pietat Per no seure a sa banqueta Al costat dels acusats #SantAntoni?.

La glosa fou celebrada entre les files conservadores, i una de les que intentà fer-la córrer fou la diputada Aina Aguiló.

El testimoni el recollí la diputada autonòmica i portaveu adjunta del grup popular al Parlament Marga Prohens, qui aprofitant que la socialista Francina Armengol s'havia fotografiat amb els dimonis manacorins li etzibà:

Val a dir que Prohens ja havia piulat ben d'hora: ?El PSIB és una mina de pressumpta corrupció Sortirà avui na Francina a donar una explicació??.

Jaume Colom, un dels components de l'equip de premsa dels socialistes, sortí a la defensa de la líder de l'oposició, i indicà a Prohens: ?Si vols xerram de Lloseta, volíeu fer una llista no massa neta, amb un interí de Menorca, operació que vos ha sortit torta?.

Encara que la glosa no està d'allò més ben aconseguida, cal reconèixer el mèrit d'enllaçar aquest tema d'actualitat política amb la polèmica del trasllat del docent interí afí al PP que havia de concórrer a les llistes del PP en aquesta localitat mallorquina.

Finalment, el diputat saliner del PSIB, Cosme Bonet, tancà la discussió, fent referència a l'hemeroteca: "Al PePe li cou Lloseta, i ara volen donar lliçons, i és que aquesta genteta són experts en corrupcions".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.