cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 16°
21°

Fernández: «Podem és col·laboració entre tots perquè ningú torni a fer política sense la gent»

Tomás Fernández González encapçala una de les candidatures a la secretaria general de Podem a les Illes. Sota el nom 'Illes amb futur' assegura que hi ha un equip “tècnicament molt ben preparat i d'una gran qualitat humana”.

El candidat ha treballat a la indústria gràfica, el màrqueting i la comunicació, i afirma que ni ell ni cap dels seus han estat abans a cap sigla distintiva de la 'vella política'.

Explica que la seva implicació a Podem és a causa d'anys d'indignació amb la política tradicional, veient com al seu voltant i en pròpia pell es produïa un empitjorament de les condicions laborals i de vida, situacions que el varen fer decidir a implicar-se en aquesta opció política pel canvi.

“La nostra candidatura no creix ni neix de cap partit anterior, tampoc d'antics membres de vells partits, és més, no ens consideram una llista política, sinó un veritable crit de la ciutadania per la pluralitat, on totes i tots hi cabem”, destaca Fernández, qui hi és des de la primera assemblea celebrada a la Indioteria el 22 de febrer.

Defensa que “Podem és exactament això: col·laboració entre tots per aconseguir que ningú torni a fer política sense comptar amb la gent, un pacte social evident per canviar les coses des d'abaix, des d'on neixen les solucions”.

“Som persones de tot el territori illenc, amb formació en diferents àrees i amb el talent polític necessari per representar Podem a les Illes i ajudar a tota la ciutadania a fer d'aquest, el nostre arxipèlag, un lloc millor en el qual viure i desenvolupar-se individualment i en comunitat”.

Candidats i terminis
Però Fernández no és l'únic que vol fer-se amb el comandament de la jove formació. Segons publica avui 'El Mundo-El Día de Baleares', la misser afincada a Son Servera Lola Fernández representarà la candidatura impulsada des d’Eivissa per Gloria Santiago, líder de Podem a Vila i integrant de les llistes europees de la formació. Els altres noms que es coneixen són el del realitzador audiovisual Alberto Jarabo i el de l'advocat Antoni Bennàssar.

Recordem que hi ha temps fins al 25 de gener per presentar candidatures a encapçalar el partit de Pablo Iglesias a les Illes. Fins al 8 de febrer, les distintes opcions podran fer campanya, i fins el 13 de febrer la ciutadania podrà votar el seu candidat telemàticament. El 14 de febrer se sabrà el nom del secretari general de Podem a Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per històric, fa mes de 9 anys

Aquests de Podemos són clarament lerrouxistes, o populistes al màxim. Així després faran tot a l´inrevés del que han promés. La poca cultura que gasten els fa predicar qualsevol utopia que se´ls pose al davant. A ells els és igual que no la puguin cumplir, per això són populistes. A xupar del pot uns anys i després del benefici particular cap a casa. Això sí, amb un fracàs estrepitós de la gestió. Són així i sempre ho han sigut. No hi tenen res a perdre !

Valoració:2menosmas
Per Mateu Planas, fa mes de 9 anys

No sé si els seu discurs és de persona il·lusa o pura utopia, el que és ben segur és que no té ni idea del que vol dir governar entre tots.
Jo votaria un partit que tingues un bon programa, un partit que no menteixi, un partit transparent de veres, amb un líders que vulguin dirigir un poble cap al benestar, amb una educació, cultura, sanitat dignes dels drets més fonamentals. Un partit amb polítics que no es deixin corrompre per empresaris, amics i coneguts, polítics que lluitin per millorar les ciutats i que tot això ho facin per un sou digne com qualsevol treballador. Així potser obtindrien el meu vot, mentre només es dediquin a fer política indignats... ho sent molt però no podem votar-los.

Valoració:2menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són una burla cap a la llengua castellana ni tampoc cap als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (17-1-2015), continuen menyspreant el català anomenant-lo -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar una expressió similar per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:6menosmas
Per PODEMOS, fa mes de 9 anys

PODEMOS acabar con la casta pancatalanista

Valoració:-1menosmas
Per xisco, fa mes de 9 anys

Y este va a defender los derechos lingüísticos de los catalanoparlantes y castellanoparlantes, o va a ser de los intolerantes que quieren una imposición f de todo en catalán?

Valoració:-1menosmas
Per diagonal, fa mes de 9 anys

puf¡¡¡ quin foraterum, i jo que pensava que serien una alternativa progresista i amb respecte a la nostra indentitat.

Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente