algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 17°
21°

MÉS proposa ajornar la implementació de la LOMQUE

MÉS ha proposat ajorna la implementació de la LOMQUE fines el curs 2016-2017. A la imatge una de les aules buides durant una vaga del sector educatiu. | S.R.

MÉS ha proposat ajornar la implementació de l'entrada en vigor de la LOMQUE fins al curs 2016-2017. Els econacionalistes han considerat que el currículum de l'ESO i Batxillerat s'ha fet tard i, tal com han denunciat la comunitat educativa, és massa tard per organitzar adequadament el pròxim curs escolar.

Nel Martí, diputat del grup econacionalista, ha considerat que “l'aprovació dels esmentats currículums quan només falten sis mesos per a l'acabament d'aquest curs escolar afectarà negativament l’estructura escolar”. “La comunitat educativa ja ha alertat de la impossibilitat material d’organitzar els centres adequadament per al proper curs escolar”, ha afegit.

Proposició No de Llei
El diputat ha registrat aquest divendres una Proposició No de Llei (PNL) per demanar l’ajornament de la implementació de la nova llei tal com ja s’ha acordat a comunitats com Andalusia, Catalunya, Canàries o Astúries.
En aquesta proposició no de llei es demana al Parlament de les Illes Balears que insti al govern Balear a iniciar les gestions necessàries davant el Ministeri d'Educació per tal d'ajorna la implementació d'aquesta llei fins els curss 2016-2017.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.