algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

Francesc Miralles defensa que el Consell garanteixi el futur dels joves

8364
Miralles al costat dels joves del PSIB han mostrat un cartell en suport a Charlie Hebdo. | PSIB

Francesc Miralles, candidat del PSIB-PSOE a la presidència del Consell de Mallorca, ha participat aquest dissabte en una Assemblea Oberta amb joves per recollir les seves propostes de cara a la confecció del programa electoral. El socialista ha defensat que el Consell adquireixi “d’una vegada per totes les polítiques de joventut que li pertoquen en compliment de l’Estatut d’Autonomia perquè els joves són el futur”.

Miralles, amb l’objectiu d’escoltar les propostes de futur, ha remarcat que “volem tenir en compte els joves per fer el programa electoral i a l’hora d’executar polítiques des del Consell de Mallorca perquè el futur d’aquesta illa va associat a ells”. A més a més, el candidat socialista ha convidat a tothom a participar en les Assemblees Obertes que està celebrant el PSIB-PSOE pels pobles de Mallorca per recollir propostes i dur-les a debatre i concloure a la Convenció Municipal, “d’on sortirà el programa amb el qual ens presentarem davant la ciutadania per obtenir el seu suport a les eleccions del 24 de maig”.

Els i les joves socialistes de Mallorca han manifestat preocupacions en temes mediambientals, ocupació, cultura i transport públic. En aquest sentit, han proposat “millorar i augmentar l’educació mediambiental a les escoles, crear una renta bàsica d’emancipació per ajudar al col·lectiu jove a trobar un futur i adaptar el transport públic a les necessitats dels i les estudiants”.

A la trobada també han pres part, entre d'altres, Sílvia Cano, secretària general dels Socialistes de Mallorca; Joan Recasens, coordinador de la Convenció Municipal; Miquel Àngel Coll, conseller socialista; Gabriel De Hevia, secretari general de les Joventuts Socialistes de Mallorca; i Juli Dalmau, candidat a la batlia d’Esporles.

Programa electoral
El programa electoral dels Socialistes de Mallorca segueix obert i tothom que vulgui fer aportacions ho pot fer a través de la plana web www.convenciomunicipal.conferenciapsib2015.org i a les xarxes socials sota el hastag #TufasMallorca. Al final de l’Assemblea, tots els participants s’han fet una foto amb el lema “Je Suis Charlie” com a mostra de suport a les víctimes dels atemptats de França.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.