algo de nubes
  • Màx: 14.33°
  • Mín: 7.77°
14°

Vox anima a demanar per Reis la fi del servei de traducció del Senat

Imatge de a piulada. | VOX Asturias

Vox Astúries ha fet públic a través de Twitter quin regal de Reis vol aquest 2015. Concretament volen que s'acabi amb els traductors de català, eusquera i gallec que hi ha al Senat.

Concretament han escrit “Pídeles a los #ReyesMagos el fin de los traductores en el Senado Pídeles #Vox.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per balear, fa mes de 9 anys

Albert, es veu que d'informàtica i de traducció, en tens ben poca idea, com aquell bossot que va anar a DdM a debatre de l'assemblea de docents . Et convid a que facis un escrit en qualsevol llengua i el tradueixis a qualsevol altra i l'entreguis a la teva feina, dient que l'has fet tu. Alerta que no et treguin de la feina per no saber escriure després.

Valoració:2menosmas
Per Xoriguer, fa mes de 9 anys

És possible que algun dia no n'hagin de menester, de traductors.

Valoració:7menosmas
Per Alexandros, fa mes de 9 anys

Els catalanoparlants estam tan avesats a ser menystenguts que propostes com aquesta no ens venen de nou. Ells no en són conscients, però ens fan un enorme favor.

Valoració:8menosmas
Per Don Buho, fa mes de 9 anys

A Albert: ¿Y no podríamos organizarnos como en Suiza y ser todos bilingües, con las ventajas que veo que esto reporta a los que lo son desde la cuna? Catalanes y suizos, por ejemplo.
Aprenden otras lenguas en un plis plas. Lo veo cada dia.

Valoració:2menosmas
Per Marianna, fa mes de 9 anys

Uns pocs franquistes, nostàlgics i sonats, sense veu ni vot. Jo puc proposar tsmbé que el sous dels ministres sigui de dos mil euros, que tributin com la resta en lloc d' un ú per cent, i tendrà tanta aceptació i força com les seves propostes.

Valoració:3menosmas
Per Albert, fa mes de 9 anys

PODEMOS utilizar el traductor de google, que es gratuito y fácil de usar. Se compra una pantalla con WiFi y conforme hablan se traduce automáticamente. Bueno, bonito...barato. Además actualizaría las lenguas incorporando nuevas expresiones y de paso podríamos suprimir a los académicos autonómicos. Menos gasto estéril e improductivo. Queremos decidir sobre el tema. Tenemos derecho a decidir sobre todas las cosas.

Valoració:0menosmas
Per Albert, fa mes de 9 anys

Chiste buenisimo. Si todos entendemos el castellano, por que tenemos que malgastar nuestro dinero en traductores?.No seria mas apropiado gastarlo en la lucha contra el cáncer o en combatir la pobreza infantil y alimentar a nuestros niños.??. Me sumo a la propuesta. Me gustaría que se pudiera decidir sobre la cuestión. Tenemos derecho a decidir sobre todas las cosas.

Valoració:0menosmas
Per Ropit, fa mes de 9 anys

Salvador ens diu:
"El Senado está de sobra. No se necesita para nada y menos aún se necesitan traductores cuando todo el mundo sabe hablar y entiende el español (además de ser obligatorio por vía constitucional)."
Es obligatori entendre-lo, pero no el parlar-lo.
Aprengui.

Valoració:9menosmas
Per Joan Capó, fa mes de 9 anys

L'existència dels traductors posa de manifest que España no és una nació. Per això els cou!

Valoració:12menosmas
Per Carlos, fa mes de 9 anys

Aquesta es s'Espanya plural?

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente