algo de nubes
  • Màx: 16.43°
  • Mín: 7.61°
16°

El PSIB celebra el tradicional partit de futbol solidari

El PSIB-PSOE i les Joventuts Socialistes de Mallorca han celebrat aquest dissabte la vuitena edició del Partit de Futbol Solidari, que es disputa anualment entre les joventuts, els Socialistes de Mallorca i enguany també amb els Socialistes d’Inca.

Precisament, Virgilio Moreno, candidat del PSIB-PSOE a la batlia del municipi, ha explicat que l’objectiu de la trobada és “recollir joguines, productes de primera necessitat i d’higiene personal per donar a distintes ONG’s d’Inca”.

Moreno, en aquest sentit, s’ha mostrat “conscient de les dificultats que passen actualment moltes famílies i per això els socialistes volem aportar el nostre granet d’arena i que cap infant quedi sense joguina”. A més, Gabriel De Hevia, secretari general de les joventuts, ha criticat que “des de fa tres anys les famílies mallorquines són més pobres a causa de les retallades i les polítiques d’austeritat del PP”.

De Hevia també ha denunciat el fet que Maria Salom mantengui el mateix pressupost per serveis socials des de 2009, mentre la pobresa no ha aturat de créixer. El secretari general de les JSM ha remarcat que “no pot ser que les famílies i els joves hagem de patir amb especial duresa les retallades del PP, amb l’augment de taxes universitàries i minva de beques”.

Alta participació
Finalment, el líder dels joves socialistes ha volgut destacar que el partit solidari ha estat un acte obert a tothom, que ha comptat amb molta participació. A més de les JSM i els Socialistes d’Inca, han participat en el partit el portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista, Vicenç Thomàs, el diputat socialista al Congrés, Pablo Martín i el secretari d’Organització dels Socialistes de Mallorca, Miquel Ramon, entre d’altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joana, fa mes de 9 anys

Aquests són els que varen governar amb el PP al País Basc contra el poble. Aquests són els qui governen a Alemanya en coaliació amb Merkel. Ells són els que varen fer costat al GAL. Ells són els que varen reformar la Constitució al dictat de Merkel i el capital. Ells són els monàrquics desvergonyits. No ho oblideu quan arribin les eleccions.

Valoració:0menosmas
Per Toni, fa mes de 9 anys

Bona feina, joves, fora por i a canviar el país, com han fet els socialistes des de sempre, a treballar pels drets socials i per la democràcia a les Illes Balears. Salut i endavant!

Valoració:0menosmas
Per Cosme, fa mes de 9 anys

I no han convidat la seva amiga Merkel i el rei que ens han imposat? I Felipe González, no ha pogut venir perquè era de viatge pel Carib amb algun company mafiós? Sou la vergonya de la classe obrera i els opressors de la nostra nació! Arruix!

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente