algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Miralles aposta per un Consell de Mallorca que “sigui capaç d'engrescar”

7945
Els socialistes han celebrat aquest dissabte una Assemblea Oberta a Marratxí i han apostat per un Consell de Mallorca que "si capaç d'engrescar". | PSIB

El PSIB-PSOE aposta per un Consell de Mallorca obert que “sigui capaç d'engrescar”. Així ho ha assegurat aquest dissabte Francesc Miralles, candidat socialista a la institució insular, que ha afegit que la institució ha de saber “solucionar els problemes de tothom”.

Els socialistes han celebrat una assemblea oberta a Marratxí on, banda de Miralles, també hi ha assistit Miquel Cabot, candidat socialista a la batlia del municipi. Els dos han escoltat les propostes dels veïns i veïnes per tal d'aconseguir “un canvi segur” al municipi i a Mallorca.

Miralles, en aquest sentit, ha explicat als assistents que la situació actual en la qual es troba la institució insular. “Aquests 4 anys la institució ha estat tancada i és desconeguda per molta gent”, ha assegurat el candidat.

El candidat, en aquest sentit, ha ressaltat que les assemblees ciutadanes que celebren els socialistes tenen l'objectiu “d'apropar el Consell a la ciutadania i fer saber la importància que té, ja que gestiona els serveis socials de l’illa en una època de tantes dificultats com la que vivim”,

El candidat socialista ha valorat molt positivament la participació dels veïnats i veïnades de la localitat perquè “ens ajuda a recaptar informació pels programes electorals locals, per Mallorca i per Balears i aconseguir el canvi de manera conjunta”.

Projecte proper
Per part seva, Miquel Cabot, candidat a la batlia del municipi, ha explicat que l’Assemblea Oberta “vol ser una demostració de la nostra idea de transparència i participació que ha de tenir el municipi”. És per aquest motiu que els i les socialistes han reunit un bon nombre de gent perquè facin aportacions, aportin les seves idees pel municipi i a partir d’aquí “elaborar el projecte socialista pels pròxims 4 anys”.

Cabot, finalment, ha insistit en el fet que l’objectiu de l'agrupació municipal dels socialistes és elaborar un projecte “proper, amb el que els ciutadans i ciutadanes se sentin identificats, ja que serà elaborat conjuntament amb ells”. El programa electoral per Marratxí i per Mallorca segueix obert a través de la web www.convenciomunicipal.conferenciapsib2015.org.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per los conocemos, fa mes de 9 anys

Que engrescar ni leches. ¿Acaso no los conocemos?. ¿Acaso no han estado en el Consell la tira de años?. ¿Acaso hicieron algo positivo?. Que se engresquen ellos y que no nos tomen por imbéciles.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente