algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Els docents del Cap de Llevant demanen la dimissió de Riera, Ramis i Bauzá

Els docents informen que el centre ha rebut la confirmació que el professor substitut s’incorporarà a la seva tasca. | Arxiu

L'Assemblea de Docents de l’IES Cap de Llevant de Maó denuncia contundentment els fets relacionats amb el professor que havia de cobrir la baixa d’un dels seus companys, i que segons hauria denunciat l'exdirector general d'Educació, Miquel Deyá, causà la seva renúncia.

Per aquest cas, exigeixen la dimissió de la consellera d’Educació, Núria Riera, la directora del SOIB, Xesca Ramis, i l'últim responsable del Govern, José Ramón Bauzá.

Tot i que la consellera Riera s'esforçà dimarts a desmentir aquestes declaracions de Deyá, l'Assemblea de Docents recorda que ni ella ni tampoc la responsable del SOIB i candidata del PP a Lloseta, Xesca Ramis, no han emprès cap tipus d'acció legal per defensar-se, destacant que “voler pintar aquesta història com una sol·licitud de comissió de serveis no autoritzada no té credibilitat”.

Els docents de l'institut maonès recorden que aquest professor substitut anirà de número tres a la llista que encapçala Ramis. Aquest fet i la manca de reacció dels implicats confirmen, segons la seva visió, quelcom que fa estona que denuncien; que a Educació hi ha manca de transparència, maneres imposades, obertures d’expedients arbitraris, i concepció patrimonial que els governants tenen dels llocs que ocupen, que els permeten saltar-se les normes quan ho consideren oportú.

“Ningú no hauria d’oblidar que aquesta gent són servidors dels ciutadans”, apunten.

Insisteixen en què les conseqüències negatives d’aquestes formes de fer tenen “efectes devastadors per al bon funcionament de la societat i de les seves institucions”. “Unes conseqüències de les quals costarà molt de temps i esforç sortir-ne”.

Finalment, els docents recorden que els directament afectats per aquestes qüestions són els alumnes, “que porten més d’un mes sense professor d’Educació Física. Això sí que és perdre classes, de moment més de deu hores per grup”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.