cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
20°

El PI proposa evitar convertir les llistes d'interins en agències polítiques de col·locació

7876
Miquel Deyá, en primer terme, a una imatge d'arxiu. | M.À.C.

Proposta per les Illes (PI) espera una explicació “convincent i raonable” dels darrers esdeveniments que han tengut lloc a la Conselleria d’Educació, mentre demana un major compromís per garantir el correcte funcionament de les llistes d’interins.

El partit de Jaume Font es refereix amb aquests termes a la dimissió de l'exdirector general d'Educació, Miquel Deyá, i més concretament als motius que van generar aquesta situació, i exigeix transparència total a les esmentades llistes per evitar que es converteixin en agències de col·locació del govern de torn.

Conclouen que episodis com aquest, que qualifiquen d'“espectable lamentable”, no fan més que incrementar el descrèdit de les institucions davant els ciutadans, augmentant el clima de desafecció envers la classe política i amb les institucions “en el punt de mira de la desconfiança”.

“Cinc dies després de la dimissió del director general d’Educació, encara no hi havia cap explicació per part del president Bauzá sobre aquest darrer episodi lamentable. Més enllà de si determinades actuacions són legals o no, allò que també s’ha d’exigir és transparència i ètica, dos conceptes que aquest Govern ha deixat dins el calaix durant tota la legislatura”, asseguren fonts del partit.

A falta tot just de sis mesos per les eleccions, el PI demana un únic esforç a un executiu que té els dies comptats: que pensi en el bé comú i l’interès general i retorni un mínim de dignitat a les institucions que presideix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ja, fa mes de 9 anys

Això es diu nepotisme i prevaricació i crec que als funcionaris públics els està penat.

Valoració:4menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 9 anys

Tot el que toca el PP fa ppudor de pputrefacciò pero veig que hi ha gent que si acostuma i finsi tot els i agrada, mireu per on mireu el PP de Espanya està ppodrit i la major part de politics tambè, en quedan pocs que siguin com voldriam o, com tocaria ser.
Salut i a patir que el canvi s'acosta.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente