algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
15°

Neix 'Podem per Palma' per a democratitzar la política a Cort

Breu presentació del secretari general de Podem a Palma i de la tasca que es proposa aquesta nova formació.

Podem presenta la candidatura anomenada 'Podem Per Palma', composta per 24 persones en l'anomenat Consell Ciutadà i un secretari general, Carlos Saura. 

Aquest té 26 anys i és llicenciat en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, amb l'especialitat de filosofia. També destaca tenir un màster en filosofia contemporània per la Universitat de Granada, parlar cinc idiomes i haver viscut a "Barcelona, Berlín, França, Granada i Palma", però també haver exercit diverses feines en el món de l'hostaleria.

A la llistat del Consell Ciutadà s'han inclòs persones de diferents cercles i moviments socials i ja es pot consultar a internet.

Amb això, la formació pretén organitzar el partit a Palma i posar els mecanismes perquè Podem «sigui la forma plural, transparent i amb il·lusió que pensam que la ciutadania es mereix». Així ho ha anunciat Saura en un acte a peu de carrer davant del Mercat de Pere Garau, triat per ser «un barri intercultural».

Procés
Segons ha dit, el Consell Ciutadà estarà dividit en àrees i pretén ser un gabinet alternatiu per «poder fer política entre tots». Saura ha explicat que l'objectiu és «que tota la gent que vulgui participar en el procés de decisió política pugui fer-ho».

Hi ha més de 2.400 persones inscrites a Podem a Palma. El candidat no ha avançat quines propostes fan per a la ciutat, però sí ha reiterat la seva «tendència clara de democratitzar la política a l'Ajuntament». El procés electoral comença aquest dissabte i s'estén fins al 25 de desembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Andreu, fa mes de 9 anys

Carlos Saura es militante de Izquierda antiCapitalista que aprovecha el tirón de la mano de Podemos para lograr un sillón. A Saura lo apadrina un ex Union Mallorquina (Toni Palerm), creo que está todo dicho, casta pura que no representa a Podemos.

Valoració:3menosmas
Per Rosa, fa mes de 9 anys

Però no varen dir que NO es presentarien a les municipals?
Alerta a la de trepes que s'hi han apuntat, tots a dir que ho canvien però només volen feina, perquè ningú dels que s'hi presenta no en té.

Valoració:0menosmas
Per forasters, fa mes de 9 anys

Prou de partits catalans. Prou de forasters representant Mallorca. Endavant partits nacionals contra el jou pancatalanista.

Valoració:-9menosmas
Per Forasters, fa mes de 9 anys

Prou de partits madrilenys. Prou de forasters representant Mallorca. Endavant partits nacionalistes contra el jou espanyol.

Valoració:8menosmas
Per podem, fa mes de 9 anys

ENDAVANT Podem. MÉS? Mai més

Valoració:-14menosmas
Per Catilina, fa mes de 9 anys

Podemos? No, gràcies.

Valoració:6menosmas
Per Buff, fa mes de 9 anys

Submissos a Madrid, aquesta peli ja l'he vista.

I ara el candidat es posa a parlar en català quan sempre parla castellà, el llautó. NO ens enganyeu.

Valoració:5menosmas
Per I doncs, fa mes de 9 anys

El PPPSOE serä coalicció, i com que hi ha molts d' enxufats i també molts beneits, tornaràn comandar els de sempre.

Valoració:4menosmas
Per al galiferdeu, fa mes de 9 anys

Y ahora, para rematar el clavo, un estúpido, cual perrito faldero trufado de palafrenero que se dedica a traducir (mal), lo que otros apuntan, Los hay que han nacido con la vitola de esbirros esclavizados. Que te vaya bonito. C. de f.

Valoració:-1menosmas
Per mallorquinet, fa mes de 9 anys

Quod natura non dat Salmantica non præstat

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente