muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Riera destaca que no ha tengut cap problema amb Deyá

Riera aquest divendres. | Pere Bota

La consellera d'Educació, Núria Riera, ha assegurat avui que no ha tengut «cap problema a nivell personal ni a nivell professional» amb Miquel Deyá, qui ahir va dimitir com a director general d'Educació, Personal Docent, Universitats i Investigació.

Riera, que encara no ha designat el substitut de Deyá, ha elogiat el «treball esplèndid» del dimitit i ha atribuït la seva marxa a «una decisió personal».

En la roda de premsa posterior al Consell de Govern, la també portaveu de l'executiu ha assegurat que no preveu cap reestructuració en el seu departament, i la direcció general vacant seguirà gestionant les àrees d'Educació, Personal Docent, Universitats i Recerca.

Riera ha negat que Deyá hagi dimitit perquè el pressionaven perquè contractàs com a interins a persones afins al PP i ha defensat el rigor de la gestió del personal de l'administració pública.

Eleccions i Assemblea de Docents
Riera també ha mostrat el seu respecte pels resultats de les eleccions sindicals del personal docent no universitari de dijous, i ha admès que s'ha modificat «bastant el mapa de la Mesa Sectorial d'Educació».

En tot cas, la consellera ha advocat per continuar treballant «amb el nou espectre de representants sindicals que hi ha» i ha assenyalat que la participació a les eleccions és pràcticament equivalent a la qual va haver-hi el 2010.

«Passam de quatre a sis sindicats», ha recordat Riera, qui ha entès que aquests resultats són «un reflex del que han anat decidint els funcionaris docents no universitaris».

La consellera també ha recordat que té fixada una reunió amb l'Assemblea de Docents des de fa setmanes, i en això el seu full de ruta «continua igual». Preguntada per si li preocupa la força de l'Assemblea, ha manifestat "ni em preocupa ni em deixa de preocupar".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sac de gemecs, fa mes de 9 anys

Però ell si que en deu haver tengut i molts. Així que ha fet molt bé d'anar-se'n abans no li mostrassin la porta. Si n'hi hagués alguns més com Deyà, els aniria al PP d'una altra manera i a tots plegats també.

Valoració:17menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 9 anys

Ella amb ell, no... és ell que te tots els problemes! Hehe! Es veu que no li va be que el comandin massa.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente