algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Riera assegura que «en breu» solucionarà les deficiències del CEIP La Soledat

Els professors del col·legi han explicat el matí als pares la situació en la qual es troba el centre. | Jaume Morey.

La consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Núria Riera, ha visitat aquest dimecres el CEIP La Soledat de Palma, després que els últims dies s'hagin desprès alguns bocins del cel ras a conseqüència de les intenses pluges, i ha assegurat que es donarà solució «en breu» a les deficiències detectades «fa anys».

Durant una visita al centre, la consellera ha informat a la direcció que el seu departament té prevista una obra de reforma de la coberta de l'edifici, el projecte tècnic del qual ja està finalitzat, i per la qual ja s'han iniciat els tràmits amb l'Ajuntament de Palma per a la concessió de la llicència d'obres.

Riera ha precisat que aquest projecte està assignat dins del Pla d'Infraestructures 2014-2016 finançat amb un préstec del Banc Europeu d'Inversions.

«Una vegada tinguem la llicència caldrà licitar les obres i quan estiguin adjudicades el centre escolar s'haurà de posar d'acord amb l'empresa guanyadora per decidir quan es comencen i coordinar l'execució de la mateixa», ha explicat.

No obstant això, mentrestant, no es descarta que s'adoptin mesures provisionals a les aules afectades per les deficiències.

La reforma de la coberta del CEIP La Soledat és una de les obres incloses dins del Pla d'Infraestructures de Palma de l'Institut d'Infraestructures i Serveis Educatius i Culturals (IBISEC), i té un cost previst de 246.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.